No-image
Povprečna ocena: 3.9
3.9
7 ocen

dr. med. Zdravko Tošovič

SpecializacijaInterna medicina
Mesto zaposlitveDiagnostični center Bled
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 9 mnenj

 • Potrebno je bilo opravit koloskopijo in zaradi bolečin pri prvem poizkusu, me je dr. Zdravko Tošović naročil na preiskavo v DCB. Preiskavo je opravil pod analgosedacijo. Za poseg imam resnično same pohvale - potekala je pri moji polni zavesti, vendar brez bolečin. Dr. Tošović mi je razložil možnosti, ki so bile še na razpolago, če bi bila preiskava kljub sedaciji boleča. Poseg je bil opravljen hitro, strokovno in brez kasnejših zapletov, zato - vse pohvale in iskrena zahvala. V DCB se nisem počutila kot še en nadležen pacient, pač pa kot pacient, ki mu res želijo pomagati.

  Anonimno 31.03.2012 ob 8:26
 • Ekipa z dr. Tošovićem mi je opravila endo punkcijo. Vrhunsko.

  Anonimno 04.04.2014 ob 12:25
 • K dr. Tošoviću sem bila napotena na kolonoskopijo. Sam poseg je bil opravljen v mejah normale, čeprav nisem bila prvič in imam od drugod veliko boljše izkušnje. Kar se pa odnosa tiče, je pa pod kritiko. Bil je zelo neprijazen, na vsa prašanja sploh nisem dobila odgovorov, kasneje pa sem izvedela da nisem prva, ki s tem zdravnikom nisem bil zadovoljna. Škoda, ker to je res tak pregled, da človek rabi prijazno besedo. Niti sestra ni bila tako prijazna, kot bi človek pričakoval.

  Anonimno 19.09.2016 ob 9:19
 • 9.8 sem bila na kolonoskopiji pri dr tosovicu v zd kranju. Najlepse bi se se enkrat zahvalila za topel sprejem,ter lepo opravljen pregled. S spostovanjem olga i

  olga ivanusa 09.08.2017 ob 18:36
 • Bila na gastroskopiji v ZD Kranj pri dr. Tosoviću. Zdravnik je bil izredno peijazen, pregled strokovno izveden, na vsa vprašanja dobila meni razumljiva pojasnila. Pohvale celi ekipi. Priporočam! Ostanite strokovni in prijazni še naprej, saj ta pregled res ni preveč prijeten.

  56 36
  Anonimno 12.11.2019 ob 13:39
 • Tudi jaz sem danes narocena ob 16.15. Med. Sestra mi je prejsnji teden rekla, da me bo obvestila, ce pride do sptememb. Pripravljena na pregled, klicem v ZD, ker mi je sumljivo in izvem, da ne delajo. Sama sem naredila ves postopek za pregled, porabila moviprep, ki sem ga dobila na recept. Tako zapravljamo sredstva iz nase zdravstvene blagajne, samo zato, ker se nekomu ni dalo zavrtet tel st. Prejsnji teden so jo lahko, da so preverili ali sem zdrava in ce pridem.

  48 28
  Anonimno 18.03.2020 ob 15:47
 • Bil sem naročen za 16.3.2020 ob 7.30 uri za kolonoslopijo. Vem kakšni časi so in marsikaj razumem. Pred enim tednom me je gospa iz ambulante poklicala, če pridem na pregled na današnji dan. Pridem sem dejal. Zaradi ukrepov glede korona virusa sem v petek ob 7.43poklical na št. 042082162 in povprašal če bodo danes v ponedeljek sploh delal, če pridem. Gospod iz sprejemne pisarne mi je dejal da delajo, da naj pridem, da prepovedi veljajo za bolnišnice ne pa za zdravstvene domove. Tako sem včeraj čez dan in preko noči opravil terapijo čiščenja. Danes zjutraj sem šel na pregled. Prej sem hotel preverit po telefonu če delajo da ne bom hodil v ZD. Vključena je bila tajnica. Šel sem v ZD ter pred ambulanto DIAGNOSTIKA čakal pol ure. Potem sem le potrkal, saj so bili glasovi v ambulant. Ven stopi moški ki me je pred časom vpisal in s katerim sem v petek govoril po telefonu. Kaj je, me je vprašal. Na pregled sem prišel , sem dejal. Ne delamo. Nova uredba. Ok. Zakaj me niste zjutraj poklicali in obvestili ali pa imeli telefon vključen da bi vas lahko poklical sem dejal. Možakar ni dal nobenega prijaznega odgovora, obratno. Domov sem odšel jezen razočaran nad komunikacijo ordinacije z mano kot stranko. SLABA IZKUŠNJA. En dan matra s terapijo čiščenja in nepotreben obisk v ZD. ŽAL!

  50 31
  Branko Fajfar 17.03.2020 ob 7:47
 • Pri dr.Tošoviću sem opravil večkrat kolonoskopijo in tudi gastroskopijo. Ednos dr.Tošoviča in ekipe je na visoko profesionalen, sproščen in človeški. Ne razumem komentarja gospe, ki piše tako negativno?! Ali ima gospa morda druge težave, ki ne spadajo v ordinacijo dr.Tošoviča? Sigurno pa dr.Tošovič ni vzrok za zdravstvene težave te gospe. Roman Mihelčič

  50 33
  ROMAN MIHELČIČ 06.01.2020 ob 14:50
 • Vse pohvale dr. Tošoviću za odlično opravljeno delo, strokovnost ter oseben pristop. Prav tako pohvale ostalemu teamu za prijaznost. Kolonoskopijo sem opravil v uspavalu - zelo lepa izkušnja - brez bolečin - končno!!! Toplo priporočam.

  1 1
  Anonimno 20.11.2020 ob 12:51

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.