No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
2 oceni

dr. med. Zlatan Bočič

SpecializacijaSplošna kirurgija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Murska Sobota
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Bila sem pacientka dr.Bočiča od marca 2006 do aprila 2007.Delal je v ptujski bolnišnici.Imam težave z ožiljem.Bila sem na operativnih posegih in sklerozacijah v Mariboru in na sklerozacijah v Ptuju pri dr.Bočiču. V Mariboru me zdravnik ni pogledal v obraz,kaj šele v oči.Ne dvomim o strokovnosti, ampak k zdravljenju spada tudi odnos,poslušljivost in dostopnost zdravnika do pacienta. Tudi v Ptujski bolnici je bila vedno nabito polna čakalnica, vendar so bili sprejemi v ordinaciji dr.Bočiča čisto nekaj drugega kot v Mariboru.Takih zdravnikov si lahko pacienti samo želimo.

  Šinkovec Renata por.Hozjan 08.06.2012 ob 19:23
 • Zelo korektno. Zdravnik me je sprejel, pregledal in diagnosticiral. Zelo natančno mi je razložil nastanek in vzroke bolezni. Nadaljnje možnosti razvoja bolezni in zdravljenje. Punkcija kolena je bila strokovna in neboleča. Lep, prijazen dostop.

  Zdravko Zabavnik 06.02.2018 ob 12:23
 • Imela sem izpahnjen palec na nogi in si ga sama naravnala. Naslednji dan me je osebni zdravnik poslal na rentgen na urgenco. Po slikanju sem prisla v ambulanto in me ni niti pogledal, ko je vprasal kaj se je zgodilo. Prislopil se k postelji in rekel, da vse kar bi mogli oni storiti sem ze sama in prijel za palec ter grobo pogibal sem ter tja nakar mi je prst spet skocil iz sklepa. Sama sem dipl. med. s. in po sedmih letih izobrazevanja za svoj poklic vem, da se NE SME prepogibati prsta po naravnanju vsaj en teden. Imam slabo izkusnjo, vendar ne dvomim v njegovo uspesnost.

  32 24
  Anonimno 10.01.2020 ob 12:55

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.