Medium_zoran_stani_i_
Povprečna ocena: 4.9
4.9
4 ocene

dr. med. Zoran Stanišić

SpecializacijaInterna medicina, Gastroenterologija
Mesto zaposlitveZdravilišče Rogaška Slatina
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Zelo prijeten gospod, vse mi je razložil in me vodil skozi celoten pregled. Pri njem sem imela tako gastroskopijo kot kolonoskopijo, malce neprijetni preiskavi, ampak me je zdravnik skozi celoten postopek miril in mi razlagal kaj počne, kaj vidi ipd. Če kdo potrebuje katerega od teh pregledov, ga resnično priporočam.

  Anonimno 05.08.2014 ob 12:26
 • Vse pohvale zdravniku za strokovnost in korekten odnos. Zdravnik mora poleg strokovnosti imeti tudi občutek za pacienta. Kajti prav vsak ki poišče pomoč zdravnika je že zaradi zdravstvenih težav zaskrbljen in primeren odnos zdravnika do pacienta je temelj zaupanja in prva stopnica na poti k ozdravitvi. Pohvala in zahvala temu zdravniku. on ima vse te kvalitete. Naj tak ostane . S spoštovanjem

  Anonimno 24.08.2016 ob 22:09
 • Resnično izjemen človek in zdravnik. Ko sem bil pred petimi leti na kolonoskopiji v Rog. Slatini, si niti zamisliti nisem mogel, da je kolonoskopija lahko tudi neboleča, kakor mi je na začetku posega zagotavljal g. doktor. Žal sem ga letos zaman iskal ob kontrolnem pregledu v Rog. Slatini. Hvala vam gospod doktor, ostanite takšni! Vaš hvaležen pacient. Andrej

  andrejžlegel 29.01.2018 ob 7:35
 • Prišla k njemu na kolonoskopijo z groznim strahom pred bolečinami.Poseg opravil brez bolečin, tako, da še sama nisem mogla verjeti. Moje izkušnje od prej so grozne, ob njemu pa sem ves strah izgubila. Ves čas mi je razlagal potek preiskave in me bodril. Res pohvalno. Ko sem letos spet prišla k njemu, zaradi težav z refluksom, si je res natančno vzel čas zame in mi prav vse razložil. Kapo dol, gospod Stanišić! Mnenje o njem je več kot pozitivno!

  74 57
  nataša mrvar 09.10.2019 ob 14:47
 • Pred kolonoskopijo sem bila trda od strahu. Po njej pa zapustila ordinacijo nasmejana. Poseg je bil neboleč. Sestra je bila zelo prijazna in prijetna, da ne skoparimo z lepimi besedami. Gospod Stanišić je pa CAR. Vse pohvale njemu in osebju, zelo priporočam pregled pri njih.

  0 2
  Anonimno 18.02.2021 ob 17:48

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.