No-image
Povprečna ocena: 3.7
3.7
3 ocene

dr. med. Anica Kurent

SpecializacijaInfektologija
Mesto zaposlitveSplošna Bolnišnica Novo Mesto
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Je zdravnik,ki ne zna prisluhniti pacientu,mu ne prizna njegovih bolečin,tako ne psihičnih in fizičnih.V petih letih zdravljenja nisem naletela na tako brezsrčnega zdravnika.

  Anonimno 20.05.2016 ob 10:14
 • V mesecu juniju 2016 sem se zdravila pri dr. Anici Kurent v Novem mestu, zelo prijazna in strokovna. Malokdaj naletimo na človeka, ki ima tak čut in skrb za pacienta, mislim, da je to največ, kar lahko zdravstveni delavec (zdravnik, sestra) nosi v sebi. V času zdravljenja je na vsa moja vprašanja odgovarjala, mi razlagala izvide, z lepo besedo tudi potolažila,

  Anonimno 13.07.2016 ob 21:04
 • Pozdravljeni, moja osebna izkušnja z Kurent Anico je takšna, da me je sram in groza , da takšni ljudje delajo v medicini. Arogantna , da boli. Bezobrazna, velik ego. Bo že življenje pripeljalo do tega, da bo na lasni koži probala vse to , kar počenja drugim. To ni dober in zadovoljen človek.

  Anonimno 17.08.2017 ob 8:28
 • Pred dvanaestimi leti sem začel zdravljenje visoke koncentracije virusa na jetri pri dr. Kurentovi. Danes je koncentracija virusa na meji normale in vsa ta leta mi je dr. Kurentova svetovala spremenjen slog življenja in me pripravila tudi do tega da sem po dveh letih obiskov pri njej njehal kaditi ( dnevno sem kadil po 40 - 55 cigaret ). Je zelo prijazna in strokovna doktorka kateri sem zelo hvaležen da danes živim normalno življenje brez bolezenskih znakov na jetri in brez cigaret že 10. let. Brez kakršnih koli tablet ali drugih zdravil sem po napotkih dr. Kurentove premagal virus ki je bil na meji kritične koncentracije. Hvala dr. Kurent Anica

  Anonimno 09.03.2017 ob 10:50

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.