No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
5 ocen

dr. med. Boris Pavlin

SpecializacijaOrtopedska kirurgija
Mesto zaposlitveOrtopedska bolnišnica Valdoltra
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • Leta 1995 sem imela operirano hrbtenico (skolioza). Operacija je bila zelo uspešna, o dr. Pavlinu pa lahko rečem samo najboljše. Spomnim se, da me je jemal popolnoma resno in mi na vsako vprašanje skušal kar najbolje odgovorit, bila sem pač radoveden otrok. Ko sem nekaj let kasneje klicala v bolnišnico Valdoltra in želela govorit z nim, ni bilo nobenih težav, samo vezali so in ponovno se je prijazno in strokovno pogovoril z menoj. Tudi moja starša, ki sta malo v strahu podpisala soglasje k operaciji imata z njim odlične izkušnje. Skratka, saj uspeh operacije in moje počutje danes povesta vse. Poudariti pa moram, da si v bolnišnici Valdoltra tudi osebje zasluži vse pohvale.

  Anonimno 19.12.2013 ob 13:40
 • Dr. Boris Pavlin zelo dober in strokovni ortoped. Pred leti operacija sina 100 % uspela, brez vsakih težav. Zelo smo mu hvaležni, ker nam ni bilo treba iskati pomoči v tujini. Dr. Pavlin hvala Vam in naj Bog da obilo zdravja v zasluženem pokoju!

  Anonimno 12.10.2016 ob 21:05
 • Meni se je dr.Pavlin zelo zameril, saj se mi je kljub mojim velikim bolečinam posmehoval.Do mene ni bil človeški in tudi če bi bil edini ortoped v Valdoltri k njemu ne bi več šla.

  Anonimno 15.02.2017 ob 11:54
 • Potem, ko so mi na ortopedski kliniki v Ljubljani naredili napačno operacijo hrbtenice, sem se odločila in odšla k dr. B. Pavlinu v Valdoltri. Z njim se lahko vse pogovoriš, te jemlje resno in strokovno (kar je najbolj pomembno) . Sama mu zelo zaupam in če bi morala iti ponovno na operacijo, bi mu 100% zaupala. Dober ortoped! M.

  Marina Štempihar 14.02.2013 ob 14:29
 • Davne 1984god sam operirana u Ortopedskoj bočnici Valdoltra.Operaciju je izvrsio dr Bizjak.Mislim ako se ne varam da je dr Pavlin bio asistent na mojoj operaciji.Zelim da se i danas kao i tad zahvalim svom strucnom timu koji radi u Bolnici Valdoltra,jer ste stvarno izvrsni specijalisti.Hvala veliko.R

  73 52
  Emira Vukovic 03.01.2018 ob 15:47
 • Dr. Pavlin! Odlicen zdravnik, resen, realen, kakor je rekel tako je bilo. Meni je resil zivljenje, oz zivljenje brez bolecin. Operacija je bila leta 2000, rabila bi ga se, a ga zal ni, pogresam ga! G. Doktor: lepose imejte v zasluzenem pokoju! Hvala vam! T.

  Anonimno 20.03.2017 ob 22:26

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.