No-image
Povprečna ocena: 4.2
4.2
6 ocen

dr. med. Rihard Trebše

SpecializacijaOrtopedska kirurgija
Mesto zaposlitveOrtopedska bolnišnica Valdoltra
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Glede na to, da mi je odstranil leta trajajoče bolečine po zamenjavi kolenske edoproteze se gospodu dr. Rihardu Trebšetu z velikim spoštovanjem zahvaljujem za zelo korekten odnos do pacienta, skromnost toda visoka profesioanalnost in strokovnost so vrline, ki mi bodo za vedno ostale v lepem spominu Hvala Vam Jože Račič

  Jozef Račič 09.07.2013 ob 14:17
 • Profesionalen odnos, dobra diagnoza, korektno svetovanje, uspešen kirurški poseg in na koncu odličen rezultat. Priporočam vsem, ki iščete čim boljšega ortopeda!

  Darko Torkar 18.07.2013 ob 15:41
 • Mož je na vozičku, sprejel in svetoval jedobro-- samo zdaj je težko priti do njega vDobrni ali v Laškem ,ker rabimo en izvid za naprej .hvala---

  Anonimno 11.04.2013 ob 15:22
 • moje izkušnje so,zelo dober in prijazen,ter izkušen ortoped.čakalna doba za op.je sicer malo dolga,čeprav se mi mudi,ker sem že 9mesecev na bolovanju.upam ,da bo imel čas zame čimprej.super je.vaka mu čast!

  alan hrobat 15.03.2013 ob 10:51
 • OD 2.3.2016 DO 14.32016 SEM BIL PACIENT V BOLNICI VALDOLTRA NA ODDELKU A1 PRI GOSPODU DOC.DR.RIHARD TREBŠE,ZA KAR BI SE MU ŠE ENKRAT ZAHVALIL ZA VES TRUD. BOLNICA VALDOLTRA JE USTANOVA, V KATERI DOBIŠ POLNO NAVEGA NAVDIHA. E.H.

  egon hirsch 24.03.2016 ob 11:24
 • Tisti ki kritizirate,se vsaj predstavite,ne pa da skrijete svojo identiteto pod anonimnost. To je zelo nesramno, zahrbtno in nepošteno,do tistega, kateremu so kritike namenjene.Morate razumet,da je to delo zdravnika,ki mora misliti z glavo in bit umsko in fizično zbran in pripravljen.Je pa res,da je kar nekaj pacientov,ki mislijo,da so edini in pričakujejo,da bo pozornost zdravnika usmerjena le nanje. Pacientov je ogromno. Eni imajo visok prag bolečine ,eni pa so dobesedno razcartljani. Zelo dober ortoped. Dostopen,predan svojemu delu. Specialist v pravem pomenu. Sem že skoraj inventar bolnce Valdoltra. Kot otrok imam težave s kolki. Imela sem namreč prirojen izpah kolkov. Popolnoma zaupam dr. Trebšetu in sem več kot zadovoljna z njegovim delom. Hvala za vse dr. Trebše.

  judita justinek 21.09.2013 ob 10:23
 • Tip je velik narcis, aroganten i zelo vzvisen.Dijagnozo postavi v minuti in se ni pripravljen pogovorit o problemu .

  Anonimno 05.01.2013 ob 17:27
 • Zdravnik z velikim Z, strokovnjak z velikim S in človek z velikim Č. HVALA!

  3 1
  Anonimno 08.04.2021 ob 7:46

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.