Medium_a7ae112bedcbad5edef09fa21da3b146
Povprečna ocena: 5.0
5.0
12 ocen

dr. med. Boštjan Matos

SpecializacijaNevrokirurgija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 15 mnenj

 • Jaz sem njegov pacient. Operiral me je pred dobrim letom na nevrokirurgiji v UKC Ljubljana in moram reči da se je izredno zavzel, da mi pomaga pri mojih težavah, pa nisem imel nobenih zvez in poznanstev in sem ga izbral naključno. Istočasno sem med bivanjem na nevrokirurgiji v UKC spoznal še nekaj njegovih pacientov in pacientk s katerimi imam še danes stik in vsi so z njim zelo zadovoljni. Je umirjen, razsoden, profesionalen zdravnik z dobro energijo. Tudi pooperativno zdravljenje in pregledi potekajo profesionalno in korektno. Želim si lahko samo še veliko takih zdravnikov oziroma kirurgov kot je on pri katerim se res občuti, da so mu na prvem mestu ljudje oziroma pacienti. Andrej

  Andrej 01.06.2015 ob 22:11
 • Človek si v težkih trenutkih samo želi takšnega kirurga. Pohvalno na vseh področjih.

  Janja 30.07.2012 ob 17:03
 • Spoštovani "anonimni pisci", ko berem vaše komentarje, lahko rečem da nekateri pišete grobe neresnice in zavajanja. Vedno delam v korist bolnika z najboljšo voljo in znanjem, ki ga premorem. Nisem pa stroj in tudi ne nekdo, ki ga bo najlažje blatiti in se ob tem skrivati za anoninim komentarjem.

  bostjan matos 30.04.2015 ob 19:15
 • Natančnost takega kirurga si želi vsak kateri ga čaka tako težka operacija kot sem jo imel jaz.Strokovnjaki njegovega profila so premalo plačani, za kar se trudijo vsak dan in vedno na razpolago, ko ga potrebuješ. Nikoli ni bil tako zaposlen, da ne bi dobil odgovor.

  Anonimno 19.05.2013 ob 18:18
 • mene je operiral 16.2.2015 in to discus hernijo.jaz sem zelo zadovoljen z operacijo.par dni v bolnici in potem domov.po 4 mesecih sem jaz že veselo skakljal po hribih.

  darko mrvar 07.10.2015 ob 21:23
 • Dr. Boštjan Matoz je že šesto leto "moj" zdravnik. V novembru 2015 sem imel kar precej hudo operacijo hrbta. Zaradi njegovega odnosa do bolnika, prijaznosti in dostopnosti do bolnikov mu povsem zaupam in sem zelo vesel, da je "moj" zdravnik. Natančno me je seznanil z mojo poškodbo hrbtenice in mi predstavil, kako bo potekala operacija in zdravljenje. Zaupanje je veliko vredno in verjamem, da bodo bolečine kmalu pozabljene. Zelo sem mu hvaležen za njegov trud in prijazen odnos. Pohvala pa velja tudi za prijazno osebje na nevrokirurgiji, ki dela velikokrat tudi v zelo težkih razmerah in z zelo težkimi bolniki.

  Viktor Vauhnik 21.12.2015 ob 23:41
 • Hodim 4 leta v ambulanto za terapijo bolečine. Blokade nič ne pomagajo.. Prosim, da se oglasim v vaši ambulanti (v Savudriji), da mi svetujete za kakšen operativni poseg. Imam s sabo rentgenske slike hrbtenice. Je potrebna magneto ali tomo? Hrbtenica je skrivljena, skolioza, torzija. Imam 68 let. Lep pozdrav. Irena Šrot.

  Irena Šrot 24.02.2017 ob 19:41
 • Dr. Matos, če se človek ne podpiše, potem ni vredno, da mu namenite desetinko sekunde. Bedno do konca in naprej. Vam pa velik HVALA za vse nas.

  Janka Peterca 14.04.2016 ob 21:28
 • Sem njegov pacient že nekaj let in lahko rečem samo to. Kapo dol, takega zdravnika in kirurga si lahko samo želi vsak človek!! Jakopin

  Anton Jakopin 11.08.2015 ob 15:56
 • Na pregled k dr. Matozu sem prišla po nasvetu nevrologov zaradi poslabšanja parapareze, ki naj bi bila posledica spinalne stenoze na C5-C6 in C6-C7 in morebitnega kirurškega posega v zvezi s tem.Takrat mi je svetoval, da bi z operacijo počakali in me poslal na FTH, po čemer se je stanje zelo izboljšalo. Deloval je zelo strokovno. Bil je prijazen in razumevajoč.

  Anonimno 01.08.2016 ob 19:58
 • Vse pohvale, prijazen, dostopen,skratka cloveski, te razume v najtezjih trenutkih, ko ze ne vidis izhoda od bolecin. Taki ljudje si zasluzijo vse pohvale, verjamem, da za svoje delo niso dovolj poplacani. Pripravljen na pogovor v vsakem casu, tudi med svojim dopustom misli na pacijente, se oglasi in se pride pogovort, skratka, da ti upanje, se v tako hudih trenutkih, in poskusa najti najboljso varianto, da bi bilo vse uredu. Res vse pohvale. Jerica

  jerica zore 21.09.2013 ob 23:02
 • Na pregled k dr. Matozu sem prišla po nasvetu nevrologov zaradi poslabšanja parapareze, ki naj bi bila posledica spinalne stenoze na C5-C6 in C6-C7 in morebitnega kirurškega posega v zvezi s tem.Takrat mi je svetoval, da bi z operacijo počakali in me poslal na FTH, po čemer se je stanje zelo izboljšalo. Deloval je zelo strokovno. Bil je prijazen in razumevajoč.

  Anica Lopatec 01.08.2016 ob 20:06
 • Star sem 82 let. Težave s hrbtenico imam že 35 let, sredi junija 2016 pa je prišlo do bistvenega poslabšanja. Zaradi močne bolečine in zlasti mravljinjčenja v obeh nogah, sem zmogel le nekaj metrov hoje. Preiskave so pokazale, da gre za skoraj kompletno stenozo spinalnega kanala na nivoju L4 in L5. Gospoda mag. Boštjana Matosa prej nisem poznal. priporočali so mi ga drugi, ki so ga poznali. 22.11.2016 me je mag. Boštjan Matos operiral in kot kaže zelo uspešno. Sedaj nimam več bolečin in lahko normalno hodim. Gospodu mag. Boštjanu Matosu sem zato neizmerno hvaležen, sam pa upam, da bo ta moja pravljica trajala čim dlje.

  Miloš Janković 14.03.2017 ob 16:31
 • evo, pa je za mano še poseg na hrbtu in sem hvaležna za vse. strokovno znanje, veliko človečosti, pa tudi vse tiste male nasmehe, ki včasih le uidejo. le še vsem vašim navodilom z vso odgovornostjo sledim, pa bom spet v starem sedlu.

  janka Peterca 18.05.2016 ob 22:08
 • POHVALE ZA STROKOVNOST IN ČLOVEČNOST ZA RAZUMEVANJE BOLANEGA ...

  72 45
  meta hace 01.04.2018 ob 9:16

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.