No-image
Povprečna ocena: 4.2
4.2
4 ocene

dr. med. Boštjan Zupan

SpecializacijaNevrologija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Celje
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Dr. Boštjan Zupan, ki je obravnaval očeta z zdravstvenimi težavami, je človek, ki je v vseh pogledih presegel vsa pričakovanja, ki jih pričakuješ od korektnega zdravnika. Poleg strokovnosti je posebej izstopala njegova človečnost, vzpodbudne besede, poslušanje pacienta, razumljivi napotki za zdravljenje in občutek, da bolnik ni le številka, pač pa človek, ki mu zdravnik želi v vseh pogledih najboljše. Takšni zdravniki so redki in bi jih morali čuvati in posebej nagraditi.

  Anonimno 15.08.2013 ob 12:34
 • Tudi jaz se pridružujem mnenju mojega predhodnika in citiram njegove besede: "Poleg strokovnosti je posebej izstopala njegova človečnost, vzpodbudne besede, poslušanje pacienta, razumljivi napotki za zdravljenje in občutek, da bolnik ni le številka, pač pa človek, ki mu zdravnik želi v vseh pogledih najboljše." Odnos dr. Boštjana Zupana do pacienta je takšen, ki ga pričakuje vsak pacient, vendar smo ga redkokdaj deležni. Me je zelo pozitivno presenetil. Vesela sem, da sem njegova pacientka. Želim mu vse dobro in hvala!!!

  Helena Šosterič 15.10.2015 ob 11:45
 • O dr. Zupanu lahko recem sledece: na prvi obcutek prijazen v komunikaciji, ko pride pa do strokovnosti, nimam besed. Pacienta ne obravnava celostno. Komunikacija je sicer prijazna, vendar konkretnih informacij ni mogoce dobiti. Ko sem ga ob obisku v bolnisnici opozorila, da sorodnica ni cisto pri zavesti in da ima probleme s pljuci oz. dihanjem, je ni pregledal in mi je dejal, da bodo drugi dan pregledali kri in slikali pljuca. Da je pac mislil, da je zaspana in da jih pa potem ne bodo dali vec zdravila proti bolecinam, ker je to najbrz stranski ucinek... Po veckratnih pogovorih (treh telefonskih in 1 osebnem) kljub vedenju, da ima sorodnica se druge velike internisticne probleme, mi je vsakic rekel, da je pac to treba dati naprej na drugi oddelek in raziskati. Zal prepozno.

  Anonimno 14.03.2016 ob 19:36
 • Se podpišem na vse zgoraj navedeno. DR. BOŠTJAN ZUPAN JE ZDRAVNIK, KI MU NI PARA DALEČ NAOKOLI! Zdravniki, ki delajo na istem oddelku in zdravniki na drugih oddelkih, bi se lahko zgledovali po njem!

  Anonimno 10.02.2016 ob 0:32

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.