No-image
Povprečna ocena: 2.5
2.5
9 ocen

dr. med. Breda Krišto

SpecializacijaDružinska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom Ljubljana Enota ZD Vič Rudnik
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 11 mnenj

 • Zame najslabša osebna zdravnica kar sem jih imel. Brez posluha za pacienta, obravnava neresna oz. malomarna, diagnoze v večini primerov nisem dobil, niti kakršne koli obrazložitve. Namesto tega se je 70% časa ukvarjala s pridigami o njeni superiornosti ter mojem (upravičenem) negodovanju nad obravnavo. Povrh vsega je še nesramna s svojimi sarkastične izjavami in deskreditacijo. Lahko samo rečem, da je sramota za zdravstvo, da med drugim plačujemo tako osebje. Priporočam jo samo nezahtevnim pacientom.

  Anonimno 08.07.2014 ob 21:27
 • Ne bom ponavljala že napisanega. Ampak predhodni zapisi so me potolažili, da nisem edina s tovrstno izkušnjo in občutki glede dr.Krišto. Pri njej se človek res počuti kot največji hipohoner, kljub temu da testi in izvidi, kažejo drugače, pa jih dr.Krišto ne zna ali noče razložiti. Vesela sem, da me bo danes sprejela nova zdravnica. Škoda je le sestre Nine, ki je zelo v redu.

  Anonimno 18.11.2015 ob 9:42
 • Moje izkušne z dr.Krišto so katastrofa!!!! Odnos do pacienta je na minimumu in namesto da te zdravi te pošlje v lekarno in si kupi zdravila.Ko sem ji povedala,da plačujem dodatno zavarovanje in nimam namena več kupiti zdravilo v lekarni je dobesedno znorela. Bila sem šokirana in še danes mi ni jasno kako se nekdo,ki bi moral pomagati lahko tako vede.KATASTROFA!!!! Menjam zdravnika.

  Suzana Karoli 05.01.2017 ob 17:05
 • Nesramnost do pacientov,gospa si prevec dopusta da svojo frustacijo prenasa na druge.Res sramota da sploh taki delajo na takih mestih ker se snezilke so vec prijazne.

  Anonimno 30.09.2014 ob 10:32
 • Po prebiranju komentarjev sem se odlocila napisati tudi svoje mnenje. Namrec moje izkusnje z zdravnico Dr. Kristo so pozitivne. Menim, da je Dr Kristo ena redkih zdravnic, ki dejansko poslusa in ob njej se vedno pocutim, da dela v moje dobro. je izjemno strokovna in ne dela nobene panike ampak zna pomiriti in te napoti v najboljso mozno smer. In kar je najbolj pomembno in je napisano v enem izmed spodnjih komentarjev, je zdravnica ki ti obrazlozi stanje in te NE odslovi s kupom receptov/napotnic. IN slednje je zame zelo velik plus.

  Anonimno 27.11.2017 ob 14:49
 • Tudi jaz zelim povedati svoje mnenje glede dr. Bredo Krisko. Groza od zdravnice. Danes sem totalno razocarana, prizadeta in nervozna odsla od osebnega zadravnika (beri nje), ki bi morala poskrbeti da se pri njej pocutis varno in zasciteno ter da ji je na prvem mesto tvoje zdravje in ne njen ego. 5 x sem se oglasila pri njej glede enega in istega problema, 5 me je odpravila z isto zadevo da to pa ni nic in ob vsaki moji diskusiji naj mi napise napotnico za naprej, le zatrjevala, da to nic, da je patalosko, da se bodo njen smejali, da ji ne zaupam, da smo pacineti kot hijene, da oni niso Merkator... V treh letih kolikor hodim k njen sem bila enkrat 3 dni na bolniski in nikoli dobila napotnice za naprej in hvala Bogu po tem tudi ni bilo potrebe. A vendar ta zdravnica paciente obravnava popolnoma vzviseno, ne strokovno in površno! Danes sem napotnico dobila z solzami v oceh ob poslusanju zaljivk na moj račun in ob predlogu da z njo nimam kaj poceti in naj kar vzemem svoj karton! Osebno misljenje je, da se izogibajte take zdravnice.

  Anonimno 24.10.2014 ob 13:25
 • Moje izkušnje z dr. Bredo Krišto pa so pozitivne in se v prejšnjih komentarjih zapisanih težav z zdravnico Krišto nisem doživel. V mojem primeru je bila vedno prijazna, strokovna, vse je lepo razložila, napotila na prave naslove, tudi s pravimi diagnozami. To, da mi ne da antibiotika takoj, ko stopim skozi vrata ji štejem za plus. Sem zamenjal že kar precej osebnih zdravnikov in sem z dr. Krišto zadovoljen. Na moje vprašanje mi je do sedaj vedno razložila ozadje bolezni in način zdravljenja; drugi te lahko odslovijo brez besed s kupom receptov/napotnic. Glede slednjega nisem vedno prepričan, da je to v prid pacienta.

  Anonimno 17.10.2017 ob 14:25
 • En dan pred praznikom me naročijo, ker sem imela težave, katerih si nisem znala sama pojasniti. Seveda je zdravnik zato, da mi pove, me pregleda in svetuje, vendar mi je bilo žal, da sem tisti dan prišla. To je najbolj nestrokovna zdravnica, ki je tam, samo zato ker mora biti. Sarkastična, nesramna, vase zagledana me je takoj grdo sprejela, češ kaj počnem tukaj en dan pred praznikom in kaj je tako nujnega. Ko ji poskušam povedati svoje težave, me vmes niti ne posluša, vendar takoj prekine, češ da to ni nujen primer in nevem kolikokrat vmes ponovi da je jutri praznik. Z zelo neugodnim in drznim tonom mi hoče nekaj na silo zmeriti pritisk (očitno zelo jezna, da sem tam, ker njej se mudi domov praznovat) in ko je to stanje že nevzdržno se poslovim, saj se zavedam da si take obravnave nihče ne zasluži in si tudi ne želim, da me sploh še kadarkoli obravnava. Povem doma hčerki, kaj se je zgodilo, kajti pričakovala me je z novicami in hčera jo pokliče z namenom, da ji pove, da se tako ne dela s pacienti. Odgovori ji zelo osladno in prijazno, da je zelo utrujena, da ima veliko pacientov, da ni mislila tako, da jo ne more kar na urgenco poslat...in bla bla bla...naklada neumnosti,... pri tem še poudari, da kaj pa, ko mi je roko rešila (imela sem atopijski dermatitis) in mi ona nikoli ni dala prave kreme, še recept me je 3 krat poslala zastonj iskat, ker je pozabila na kartico dat, smo mogli k drugemu specialistu da je ugotovil, kaj je narobe, potem se je hvaličila s tem kolikim je življenje rešila, da pa ona že ne more biti slaba zdravnica...mislim totalno zgrešeno in skregano s tem poklicom in to dejavnostjo. Totalno nestrokovna in bog ne daj ji zaupat svoje življenje!! Take zdravnike je treba odstranit in kaznovat, jim vzet licenco!! Nikoli več k njej! Pa to ni bilo prvič, da je bila obravnava tako slaba. Ta zdravnica me ni nikoli pregledala kot je treba, niti se je znala pogovarjati, prisluhniti...v njej je sama zloba in nima niti malo občutka za soljudi! Sprašujem se, koliko je še takih, ki jim je kaj zašuštrala ali pa jim ni postavila prave diagnoze??? Nezaslišano!!!

  54 37
  Anonimno 31.12.2019 ob 11:55
 • najslabša osebna zdravnica: 1. nesramna 2. nestrokovna 3. neodgovorna 4. sploh ne vzame caša za pacienta

  29 26
  Anonimno 23.07.2020 ob 10:01
 • Najslabša ambulanta v celoti.

  1 2
  Anonimno 23.11.2021 ob 23:31
 • Vedno prijazna, vedno postavila pravilo diagnozo, brez negativnih pripomb

  13 19
  Ivo Pantar 03.08.2021 ob 14:56

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.