No-image
Povprečna ocena: 4.9
4.9
10 ocen

dr. med. Dejan Kupnik

SpecializacijaDružinska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 11 mnenj

 • samo v enem stavku - zdravnik s srcem!

  Nives Krajnc 29.03.2012 ob 8:53
 • Rečem lahko le eno- zdravnik, kakršnega srečaš zelo redko. Za vzgled bi moral biti vsem zdravnikom, katerim primajnkuje empatije in odnosa do pacentov/soljudi. Moram povedati, da sem ga kot študenka srečala na predavanjih in vajah, kasneje pa tudi kot pacintka, ko sem se znašala na pred vrati NMP. Hiter sprejem, sam pogled, vzpodbudne besede in njegova roka, ki se dotakne mojega ramena pove vse. V stiski, ko sem trepetala za življenje svojega še nerojenega otroka, mi je lahko dal največ, kar zdravnik lahko pacientu ponudi poleg kvalitetnega zdravljenja. In lahko rečem, nobeden zdravnik na ginekologiji in porodništvu ni pokazal odnosa, kot ga je dr. Kupnik. Zato vse pohvale in le tako naprej! Lep pozdrav!

  Tara 17.01.2012 ob 14:24
 • Dr. Kupnik je eden iskanih zdravnikov,ki je v prvi vrsti človek,takoj zatem pa takoj zdravnik,ki mu lahko brez karšnega zadrška poveš,kaj se s tabo dogaja,kašne so bolečine zaradi katerih prihajaš.Ko sem izvedela,da ima svojo ambulanto sem se takoj prepisala v njegovo pa čeprav sem hodila k svoji zdravnici 15 let.Verjemite to je doktor,ki ga imamo zdaj in ga dolgo ne bomo srečali z dušo in telesom opravlja svoje poslanstvo,zna poslušati in te pravilno usmeriti . HVALA g.doktor DEJAN KUPNIK ,da vas imamo! Vse dobro vam in nam! DARINKA K.

  darinka kozar 21.04.2014 ob 22:06
 • Naš doktor Dejan Kupnik je res Zdravnik s srcem. Predan svojemu poklicu, strokoven, čustven. Vedno pripravljen prisluhniti našim težavam, nam svetovati, nas vzpodbujati. Njegov pristop nas pomiri, saj vemo, da mu lahko poplnoma zaupamo in nam bo s svojim znanjem in toplo besedo pomagal. Je zdravnik in človek, ki mu je v največji meri MAR za pacienta. Nekdo, ki je vreden vsega spoštovanja. Ne le zdravnikom; vsem nam je lahko za vzgled. Iskreno Vam želim obilo zdravja,potrpljenja z nami in notranjega miru. Lep pozdrav Vam in ostalemu osebju.

  Zorica 14.02.2017 ob 20:55
 • Prijazen, dostopen, za pacienta si vzame čas,..je najboljši zdravnik, takšnega zlepa ne najdeš!

  Anonimno 30.06.2017 ob 16:30
 • Zavzet, poglobljen, srčen.

  Anonimno 01.12.2017 ob 9:04
 • Spoštovani, glede na sporno pisanje anonimnega uporabnika, ki je že bilo izbrisano, bi želeli dodati, da so bile zaradi narave dela, obveščene pristojne službe. Lep pozdrav.

  Anonimno 24.02.2015 ob 13:07
 • Izjemen zdravnik. Posluša in išče rešitve v bolj zapletenih primerih kot jih lahko vidimo v seriji Dr. House. Vem, sliši se smešno, a mene je rešil.

  99 89
  Mateja 29.10.2019 ob 22:29
 • Spoštovani gospod, Dejan Kupnik, dr. med.! Vstop v vašo ambulanto je prijazen s stiskom roke. Pogovor je sproščen, odkrit in razumevajoč, ker je gospod dr. v prvi vrsti dostopen, poslušen, ki zna pravilno usmeriti in išče prave rešitve za nadaljnjo zdravljenje. Je zdravnik s srcem in dušo in ima človeški odnos. V njem sem našla vse vrline, ki bi jih naj imel dober zdravnik v beli haliji. Sem zelo vesela, da sem ga spoznala, da je moj osebni zdravnik, ki mi je prisluhnil, pomagal in pravilno vodil vse do končne diagnoze ter mi preprečil najhuje, kar bi me lahko doletelo. Hvala vam, da vas imam in vas bom imela še naprej, ker sem samo pri vas našla, kar sem iskala in na koncu našla. Tudi vam želim vse dobro in lepo v življenju in veliko zdravja, da boste še naprej opravljali vaše poslanstvo in da boste z nami delili vse vaše sposobnosti in znanje, ki ga imate. Ste dober človek s človeškim odnosom do človeka. Hvala vam in lepo pozdravljeni, vam izreka večno hvaležna pacientka!

  9 7
  ZLATKA SALKANOVIĆ 08.08.2022 ob 17:16
 • Gospod Dr. Kupnik je naš zdravnik že od začetka ko je prišel v Kamnico. Zahvaljujem se vedno znova nebesom da je mene in mojo družino sprejel med svoje paciente. Je, prvo zdravnik z velikim srcem ki mu ni vseeno za svoje paciente ki žrtvuje vse svoje znanje in verjetno tudi del prostega časa za nas njegove paciente. Njegovo znanje nas ne samo rešuje , daje nam tudi tisti občutek varnosti ki ga mi vsi zelo nujno potrebujemo, vedno prisluhne, zanj ni nihče samo številka, vedno išče rešitve . Hvala vam gospod Dr. Kupnik, upam da vas bomo vedno imeli... Bi pa še omenila sestro Tatjano ki dela ob Dr. Kupniku. Zelo vljudna , ustrežljiva in vedno pozitivna oseba ki ti že ob vstopu v ambulanto ali po telefonu nudi prvi dober pozitiven občutek. Hvala vam... Tatjana Dolenc

  19 19
  Tatjana Dolenc 17.03.2022 ob 13:09
 • Zdravnik s srcem, vedno dostopen, tudi v času Covid-a, zna svetovati, postaviti pravo diagnozo, vreden vsega zaupanja. Resnično hvaležna, da je moj zdravnik.

  21 27
  Andreja Novak 13.02.2022 ob 13:46

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.