No-image
Povprečna ocena: 1.0
1.0
2 oceni

dr. med. Bojana Bauman Silič

SpecializacijaFizikalna in rehabilitacijska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

 • Z gospo dr. Bojano Silič imam zelo slabe izkušnje. Kot fiziatrinja mi ni pomagala prav nič, dodatno se namreč ukvarja z bioresonanco, kjer zaračunajo na tisoče evrov za razna zdravljenja, ki ne pomagajo prav nič. Mnenja mojih sotrpinov sem našla tudi na priznani zdravstveni posvetovalnici med.over.net: http://med.over.net/forum5/read.php?136,4842271 Ne, hvala. Takšnih zdravnikov ne rabim. Ozdravila sem se na popolnoma drug način, k sreči me je osebna zdravnica po moji slabi izkušnji napotila k dr. Fedorovu, ki dela v zasebni ordinaciji in zdaj sem ok.

  Anonimno 13.03.2013 ob 22:03
 • Gospa je zelo malomarna pri svojem delu,nad pacienti se znaša in prav tako nad svojimi sodelavci(sestrami).Ko sem imela pri njej zdravljenje je z menoj ravnala kot z predmetom,zaradi nje sem imela modrice in nisem dosegla uspeha pri izboljšanju svojih težav.

  Anonimno 17.11.2016 ob 15:22
 • Z gospo dr. Baumannovo imam samo najboljše izkušnje. Vedno je bila prijazna, pripravljena na pogovor in pri vseh težavah (vnet živec isiatikus ali bolečine v hrbtu, vedno se je potrudila, da mi pomaga, zato ne razumem, da lahko nekdo piše tako negativne ocene. Jaz ji zaupam in jo vedno priporočam prijateljem, ki imajo podobne težave.

  1 0
  Bojana Weiss-Hatić 08.01.2021 ob 15:59

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.