No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
4 ocene

dr. dent. med. Petra Pergar Barč

Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Sedaj sem na "terapiji" pri prijazni in precej simpatični gospe zobozdravnici Petri, zaradi stare poškodbe zob: 11 in 21. Dobim polno porcelanaste prevleke. Moram reči, da sem zelo zadovoljen z njenim pristopom dela. Sicer še postopek ni dokončan, sedaj imam začasne prevleke a ne dvomim, da dobim takšna zoba kot se šika. Si vzame čas in tudi razloži stvari, (npr. vnete dlesni, ki jih imam zgleda! že celo življenje - in stanje sem popravil v tednu dni). Celoten tim (zobotehnik, sestra) deluje utečeno. Priporočam!! Škoda, da sem že pri koncu : )

  Renato Ivančič 27.11.2013 ob 16:24
 • Dokler nisem spoznala ga. Pergar Petre je bil zame zobozdravnik strah in trepet, sedaj pa grem tja k njej kakor otrok v trgovino po čokolado. Hvala vam Petra za vašo delo.

  annamari 19.10.2016 ob 15:44
 • Spoštovani bralec, kdor ima srečo, da se usede na stol dr. dent. med. Petra Pergar Barč je rešen človek. Pri doktorici se vidi na kilometer, da dela ne opravlja zato ker pač nekaj mora delati. Ampak dela s srcem za bolnika. Mu poda kopico informacij, ki jih streze iz levega rokava. Odločna, strokovna, hitra in skoraj brez bolečin. Če bi vsi zobozdravniki bili takšni kot je ona, nihče ne bi imel strahu hoditi k zobarju in v Sloveniji ne bi bilo škrbin. Spoštovna ga. dr., hvala ker ste.

  jani g. 27.04.2014 ob 23:49
 • Petra Pergar Barč... zobozdravnica, pri kateri so moji otroci, po obisku zobozdravnikov polovice maribora, edini "odprli usta". Neizmerno srečna in hvaležna, da smo jo spoznali, saj smo danes redni gostje njene ambulante brez težav! Carica! Ga. Petra, hvala da ste! Veliko uspeha in zadovoljnjih otrok še naprej!

  76 59
  Zala 11.01.2018 ob 19:15

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.