No-image
Povprečna ocena: 2.0
2.0
4 ocene

dr. med. Suzana Kert

Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca

Opis

splošna medicina (specialist)
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • neglede na dejansko bolezen... je vedno pacient deležen shujševalnih napotkov. v njenih obravnavah pacientov je Vsega vedno kriva teža...zdi se kot preslikava osebne težave zdravnice, na pacienta. Napotnico za shujševalnii center dobiš takoj, za vse ostale nujne zadeve pa s tako muko, da si prej mrtev

  Anonimno 01.07.2016 ob 12:19
 • Sama imam z njo dobre izkušnje. Korektna, pripravljena na pogovor... napotnice sem dobila takoj in brez problema, če sem jih potrebovala. Vedno prijazna, nikoli me ni nadirala, tudi če se pri zdravljenju nisem ravno držala njenih navodil. Res je, da dobiš napotnico za "shujševalni center" brez problema, ampak marsikateri zdravnik ti niti ne pove, da obstaja možnost "zastonj" hujšanja. Edini problem, ki ga vidim, je v tem, da ne dobiš termina za pregled isti dan, ko pokličeš, ampak mislim, da ga tako nikjer ne.

  Anonimno 30.05.2017 ob 14:41
 • po njenem ni mnenje specialista verodostojno, če se ona odloči da je njeno mnenje drugačno, kljub temu da ni sama specialist za tisto področje. Se zgodi, da enostavno pacientu reče, da naj ne upošteva specialista ampak njo.

  78 60
  Anonimno 27.03.2018 ob 10:42
 • Glede na to da si naročen ob določeni uri, vedno čakam več kot 2 uri ,kar je nedopustno, in ko na to opozoriš zdravnico je njen odgovor; “ pa kaj sedim na riti in nič ne delam” !!!! Razen tega pacientov ne posluša in ne upošteva njihovih mnenj!!

  9 5
  Ediltruda Marolt 31.01.2020 ob 12:05
 • 1. Število zame opredeljenih bolnikov je znašalo dne 09.03.2020 po uradni evidenci Zavoda za zdravstveno zavarovanje 2232 oseb, s pripadajočim glavarinskim količnikom 2714,96 oz. 115,39 % (Vir: https://partner.zzzs.si/wps/portal/portali/aizv/zdravstvene_storitve/izbira_osebnega_zdravnika/seznam_zdr_v_spl_amb_otr_in_sol_dispan/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziTQxdPd2N_Q08_f1MTAwcHcOAtGWAsUGgqX5BtqMiAGXwWAY!/) 2. Ker vam glede na svojo nadpovprečno delovno obremenitev ne morem zagotoviti, da ne bi prihajalo"vedno čakam več kot 2 uri" ter "Razen tega pacientov ne posluša in ne upošteva njihovih mnenj!!" vam predlagam, da izkoristite zakonsko možnost zamenjave osebnega zdravnika (Vir: https://e-uprava.gov.si/podrocja/sociala-zdravje-smrt/zdravje/sociala-osebni-zdravnik.html). 3. V kolikor ste stavek: "pa kaj sedim na riti in nič ne delam" razumeli kot neprimerno je ta stavek, ki ga sama povem nekoliko drugače, mišljen kot humor, ki ima lahko antistresni oz. terapevtski potencial (Vir: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16177290-laughter-the-best-medicine/). 4. Na spletni strani zdravniki.org Pogrešam pod rubriko Ocena "Odnos svojcev pacientov do zdravstvenga osebja." S spoštovanjem, Suzana Kert

  9 5
  Suzana Kert 14.03.2020 ob 12:51
 • Z zdravnico imam zelo dobro iskušnjo, podaja strokovno mnenje in prisluhne vsaki zadevi. Dela se po mojem mnenju loti profesionalno, Napotnice za specialiste sploh niso problem dobiti, če so potrebne. Čakalne dobe so odvisne od ljudi, kateri so vskočili brez naročil zaradi nujnosti in so po mojem normalne. Priporočam!

  7 4
  Boris Mitendorfer 25.03.2020 ob 11:20

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.