No-image
Povprečna ocena: 3.1
3.1
2 oceni

dr. med. Dušan Silič

Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca

Opis

splošna medicina
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Danes sem po skoraj treh mesecih zdravljenja zaključevala bolniški stalež. Ker je moja osebna zdravnica na dopustu, jo je v ambulanti nadomeščal dr.Silič. Ko sem prišla k njemu v ambulanto, me je namesto pozdrava najprej nadrl, zakaj hodim k njemu danes, če mi bolniški stalež poteče jutri. To seveda ni bilo res, ker se mi po odločbi komisije ZZZS bolniški stalež zaključi danes. Ko sem mu končno dopovedala, da naj točno pogleda datum, je samo grdo pogledal. Dodati moram še to, da je bila čakalnica prazna in sem kljub temu čakala eno uro in pol, ker je zdravnik vmes odšel iz ambulante, kljub temu, da je vedel, da čakam njega. Hvala bogu je moja osebna zdravnica ZLATA in zelo PRIJAZNA. Prosim upoštevajte mojo izkušnjo in posredujte. Hvala.

  Anonimno 29.04.2014 ob 17:10
 • To je moj osebni zdravnik. Na srečo imam z njim zelo malo opravka, vsakič, ko pa kaj potrebujem, grem skozi kalvarijo stereotipskih obtožb, nalaganja o zdravstvenem sistemu, kako ima on le 5 minut za enega bolnika (mimogrede jih vsakič več potroši za svoje neutemeljene pridige). Čas je, da se gospod upokoji in da prostor nadobudnejšim mladim zdravnikom, saj enostavno ni več za vsakodnevni stik s pacienti..

  Anonimno 04.10.2016 ob 10:10
 • dr. Silič je moj zdravnik že skoraj 20 let in prav ne vem kaj bom ko se bo upokojil. Vedno mi po "domače" pove in mi svetuje tako, da mi je to logično in razumljivo. Vsak obisk pri njemu mi olajša kakrkoli takrat preživljam. Z njim sem izredno zadovoljna saj se mi zdi izjemno odkrit in skrben. Tudi medicinska sestra Cvetka je čudovita. Nad njegovo oceno in mnenju dveh zgoraj pacientk se sploh ne strinjam. Ne razumem tudi zakaj podajate anonimne komentarje, če govorite resnico. Za svojo resnico stojim s svojim imenom.

  saška smerdel 06.12.2017 ob 12:42
 • Z vsemi komentarji se strinjam, doktor ima točno tak odnos kot je opisano, je v redu pa je slab, kakor za koga. Osebno sem prišla k njemu pred dvema letoma, tako sem se ga bala,da si nisem upala k njemu,čeprav je bilo nujno. Nekako sva morala sprejeti, da sem tam zato,ker imam težave. Pridigo je pač treba sprejeti. Receptov ne piše rad, raje drži pridigo. Napotnico, če oceni,da je potrebna pa rad označi po nujno ali zelo hitro,, to je pa njegov plus..

  59 35
  Anonimno 04.12.2019 ob 8:59
 • Malo je že star,vendar ti odkrito pove kako in kaj.Ne ovinkari in ne piše samo receptov.V kolikor kaj rabiš ti bo svetoval.Za njega je vse v glavi,kar ima po eni strani prav.

  1 0
  Anonimno 13.01.2021 ob 12:41

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.