No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
3 ocene

dr. med. Domen Ribnikar

SpecializacijaInternistična onkologija
Mesto zaposlitveOnkološki Inštitut

Kontakt

E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Težko je sprejeti realnost in se sprijazniti z dejstvom o postavljeni diagnozi, načinu zdravljenja in izgubo svojega najbližjega. To je čas, ki v sebi nosi polno grenkobe, a v vsej tej grenkobi, nam je nasproti prišel gospod zdravnik Domen Ribnikar, ki ga lahko v tistem trenutku poimenujem naš angel. Na žalost je očetova bolezen že toliko napredovala, da za ozdravitev nismo imeli dovolj časa, da bi se sploh lahko bojevali s to zahrbtno boleznijo, a kljub vsemu je bil tisti žarek sonca gospod zdravnik Domen Ribnikar, ki nas je soočil s težko sprejemljivo realnostjo, da imamo na voljo le še zelo malo časa. In prav ta iskrenost je bila ključna, da smo se lahko poslovili in bili ves čas (podnevi in ponoči) ob svojemu očetu. Želim si, da bi svojci, ki se spopadajo s podobnimi težavami oz. težkimi življenjskimi preizkušnjami, bili deležni tako profesionalnega, a vendar čutnega in razumevajočega zdravnika, kot je gospod Domen Ribnikar. Beseda HVALA je premalo, za to kar ste nam omogočil in česar v življenju ne bomo pozabili!

  Karmen Kurmanšek 04.10.2013 ob 12:03
 • Res dober človek in zdravnik.

  Anonimno 14.05.2014 ob 22:32
 • Moj zdravnik je šele nekaj mesecev,vendar mu popolnoma zaupam.Vedno posluša,če imam težavo in tudi napoti na preiskavo,če smatra da bi lahko bilo kaj narobe.Zelo sem zadovoljna z njim.Hvala dr. Ribnikar Domen.

  Anonimno 31.10.2019 ob 11:01
 • Zelo prijazen in vedno pripravljen na pogovor. Ima tudi odgovor na vsa vprašanja. Hvaležna...

  5 2
  Barbara Šprajc 23.11.2021 ob 9:42

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.