No-image

Inštituti Onkološki Inštitut

Naslov Zaloška cesta 2
1000 Ljubljana

Kontakt

Spletna stran http://www.onko-i.si

Opis

Onkološki inštitut Ljubljana je javni zdravstveni zavod, ki izvaja zdravstveno dejavnost na sekundarni in terciarni ravni ter opravlja pedagoško in raziskovalno dejavnost na področju onkologije za celotno Slovenijo.Nameni in cilji:
Kot osrednja nacionalna ustanova usmerja programe celostne obravnave rakavih bolezni na področjih preventive, zgodnjega odkrivanja, diagnostike, zdravljenja in rehabilitacije, raziskovanja in izobraževanja.
Aktivnosti in dejavnosti:
Multidisciplinarni pristop k zdravljenju in timsko delo, uspehi v strokovnem in znanstveno-raziskovalnem delu, dobro sodelovanje z domačimi zdravstvenimi ustanovami in aktivno vključevanje v mrežo slovenskih zdravstvenih služb kot tudi sodelovanje s podobnimi ustanovami v Evropi in po svetu dajejo inštitutu dobre temelje za nadaljnji razvoj.
Slike:
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 1 mnenje

  • Škoda da na OKC-ju medicinskega osebja ne usposobite za delo z ljudmi oz. jih seznanite vsaj z osnovami bontona... Danes je bila oseba, ki sem jo spremljala, priča zelo nevljudnemu obnašanju medicinke v ambulantni kemoterapiji. Pacientu, ki je nič kaj neprijazno nekaj pripomnil, je rekla "naj bo zadovoljen, za tistih 40 eurov, ki jih plačuje za zavarovanje, naj bo srečen, da ima sploh kje ležat", drugemu pacientu pa "naj ne bo tako siten". Kdaj se bodo te "gospe" v haljah pričele zavedati, da je tudi njihova plača odvisna od vsakega pacienta. Zlasti gospodične, ki so same ali pa njihovi predniki k nam prišle s trebuhom za kruhom iz drugih krajev. In če so njihove plače tako nizke kot pravijo, tudi prispevek te gospodične v zdravstveno blagajno ni bistveno večji od 40 eurov, ki jih je očitala gospodu. Ampak, da ne bo kometar zvenel žaljivo, bistvo je to, da se gospe na kemoterapiji žal obnašajo s pacienti pod vsakim nivojem...

    Anonimno 03.12.2012 ob 21:33

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)