No-image
Povprečna ocena: 3.3
3.3
12 ocen

dr. med. Zvezdana Hlebanja

SpecializacijaInterna medicina
Mesto zaposlitveOnkološki Inštitut
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 13 mnenj

 • Če se temu lahko reče zdravnica...žal...in to plačujemo davkoplačevalci...sramota

  Karla 20.04.2013 ob 22:59
 • Nikakor ne morem zaupati t.i. zdravnici, ki ne pokaže nobenega spoštovanja do pacienta!!! Žal :(

  Anonimno 01.10.2013 ob 23:43
 • Zdravnica je oseba, ki pacientu ne skriva ničesar in se je pripravljena o vsaki stvari pogovoriti. Je zelo strokovna, korektna in profesionalna. Trenutno zdravi mojo mamo Rodela F., katero vedno spremljam na vsakem pregledu zato lahko trdim, da je prijazna tako do pacientov, kot do svojcev. Iskreno se zahvaljujem v mojem in maminem imenu za vse nasvete, predvsem pa za pogovore, ki mami vlivajo voljo in željo do življenja v borbi s to zahrbtno boleznijo.

  Ingrid Kocjančič 05.10.2016 ob 21:38
 • Moja izkušnja je pozitivna. Spremljala sem sestro, ki so ji diagnosticirali raka na črevesju, z metastazami in tumorji na jetrih in zasevki v pljučih. S sestro sva želeli odkrit pogovor in pri dr. Hlebanja sva občutili, da obolela sestra ni samo številka ali primer. Spoštujem zdravničin trud, zelo sem ji hvaležna, čeprav se ni lepo izšlo. Prepozno je bilo, oblika raka pa zelo agresivna. Izgubili smo jo v dveh tednih po obravnavi na OI. Hvaležna tudi dr. Oblak za vzpodbudne in tolažilne besede.

  Anonimno 16.06.2017 ob 8:13
 • Zelo hladen in vzvišen odnos. Pacientu ne nameni niti pogleda, v bolniško poročilo pa zapiše podrobnosti o natančnem pregledu, ki ga sploh ne opravi. Strokovni odgovori, ni pripravljena enostavno pojasniti, ampak na vprašanje po razlagi dobiš še bolj aroganten odgovor. neprimerna oseba za delo z onkološkimi bolniki. Čakalne dobe pa itak nemogoče (večurno čakanje kljub naročenem terminu pregleda).

  Anonimno 25.05.2012 ob 22:56
 • Moja izkušnja z dr. Hlebanja je dobra. Bila je edina onkologinja, ki je mojo mami po operaciji raka na debelem črevesju bila pripravljena sprejeta in jo tudi zdraviti, sicer bi jo spremljal samo abdominalni kirurg. Zdravljenje pod njenim vodenjem nedvoumno prispeva k podaljševanju maminega življenja, pri čemer je vedno pozorna tudi na kvaliteto življenja. Je pa res bolj direktna. Moja mami ji popolnoma zaupa.

  Anonimno 20.05.2015 ob 11:52
 • Žal imamo tudi v naši družini zelo neprijetne izkušnje s to "zdravnico". Zelo je nesramna, ne pokaže nobenega spoštovanja, kaj šele sočutja do bolnika. Za bolnika ne premore nobene pozitivne besede. Da niti ne omenjam nepripravljenosti, da bi karkoli pojasnila ali obrazložila. Če ji postaviš kakšno vprašanje, dobiš grob odgovor podkrepljen z agresivno mimoko telesa (mahanje z rokami,...) Škoda, da taki ljudje kvarijo ugled zdravstva oz. trud drugega zdravstvenega osebja.

  Anonimno 27.08.2012 ob 22:56
 • Po operaciji raka na pankreasa po Whipplu sem začel s postoperativno kemoterapijo pri Dr. Hlebanje.Z ozirom na komentarje in mnenja na portalu, resnično me je bilo strah pri prvem obisku. Toda na moje presenečenje, prvi kontakt že v pisarni pri sestri je bil zelo prijazen in s potrebnimi napotki. Po vstopu v ordinacijo in po nekaj besedah sem ugotovil, da je bil moj strah absolutno neutemeljen in da gre za zelo korekten in profesionalen odnos zdravnika do pacienta. Preprosto bobu pove bob in pacienta prijazno vpelje v terapijo in njene možne posledice. Sedaj je za mano peti obisk in moja izkušnja je zelo zelo dobra. Vsem novim pacientom želim, da bi delili mojo izkušnjo seveda brez strahu pred prvim obiskom.

  Anonimno 27.11.2012 ob 9:42
 • Moja draga žena je umrla 12.1.2016 po enoletni KT.Bila je pacientka dr.Hlebanje.Kaj naj rećem ob taki izgubi,lahko preklinjam celi svet in dr.Hlebanjo .NE.Na svetu ni hujše bolezni kot je rak in ni ga tistega ki bi ga lahko pozdravil.Ni dneva a da ne jočen za svojo ljubljeno in ko to pišem im tečejo solze.Dr. Hlebanja je naredila use kar je mogla in kaj je imela na raspolago.Žena se je relativno dobro počutila in smo verjeli v use najboljše,ampak hudič je bil močnejši.Če bi mogla Dr. Hlebanja koga rešiti bi to storila pri svojih najdražjih pa ni šlo.Zato Dr.Hlebanja otkrito pove če bo šlo na boljše bo v redu če ne bo pravočasno povedala.Zato je ne obsojajte ker je tudi njena duša ranjena isto kot mnoge naše.Z veseljem bi jo povabil na kavo in jo objel z solzami v očeh .Hvala Dr. HLEBANJA .Štefan Hrupec -Ljubljana - 040 247 031

  štefan hrupec 14.05.2016 ob 20:36
 • decembra 2015 sem operiran na debelem črevesu ( 4. stadij ). zelo hitro so se pojavili zasevki na jetrih. Trenutno imam na jetrij poleg manjših zasevkov tudi dve večji tvorbi velikosti med 3 in 4 cm. zdravnica mi je v začetku avgusta predlagala operacijo vendar sem zaradi izkušnje iz leta 2010 to odklonil, podobne tvorbe so namreč med čakalno dobo na operacijo izginile, po mnenju dr. Gadžijeva pri katerem sem po operaciji iskal razlago, zaradi naknadnega učinkovanja avastina v čakalnem času. Z zdravnico sva se odločila še za 1 ciklus kemoterapije po metodi Xeliri, če ne bo uspeha, bom seveda sprejel operacijo.Sprašujem se še vedno zakaj kirurg po daljši čakalni dobi na operacijo ne opravi vsaj ultrazvočne preiskave? V mojem primeru je bila operacija nepotrebna v spomin sem pridelal le dobro vidno kilo nad pasom ( na UKC - abdominalna kirurgija) O moji zdravnici pa vse najboljše. Poleg tega, da ji zaupam, da jo smatram za vrhunsko znanstvenico, da mi nudi vse, kar je dostopnega v našem zdravstvu, cenim tudi,da me vedno vpraša, kaj jaz mislim o predlaganih metodah. Moje psiho fizično počutje v devetem letu zdravljenja brez pavze daljše od 6 mesecev je odlično, zaradi bolezni nisem prav nič prizadet. Zdravnica me spremlja redno na 3 tedne in primerno ukrepa. Kaj bi bilo, če bi me naročila Čez pol leta?

  janez štupnik 25.09.2015 ob 15:05
 • Oče je imel diagnozo - rak na črevesju in po operaciji je bil napoten k dr. Hlebanja Zvezdani. Še danes, ko se spomnim njenega odnosa do očeta, ki je umrl letos julija, natanko eno leto po začetku zdravljenja, se zgrozim nad dejstvom, da lahko tako arogantni ljudje delajo v zdravstvu, in to še v onkologiji!!! Gospa Hlebanja pacienta ne obravnava kot človeka, temveč kot diagnozo! Na 3 tedne vnaprej naročen pregled se popolnoma nič ne pripravi, tako da v desetih minutah spremeni svoje mnenje o uspešnosti zdravljenja za 100%. Ko sem jo enkrat poklicala z namenom, da mi pomaga rešiti očetove težave s slabostjo, me je nadrla, da ona ne more za celo Slovenijo skrbeti in da naj se obračam na koga drugega, in to v času, ko je bil oče še vedno njen pacient. Dobil je obučtek in tudi povedal, da ga je Hlebanja pustila na cesti crknit! Stran od nje, če je le možno, saj se pacientu zaradi njenega vedenja zdravstveno stanje celo poslabša, saj dobi občutek, da je nevreden spodobnega zdravljenja. O njeni strokovnosti ne morem soditi, v našem primeru se je izkazala za neuspešno na celi črti.

  Anonimno 20.10.2012 ob 10:33
 • Sem njena pacientka in lahlo povem,da:je super res je direktna in vcadih kdo to tezko sprejma.ona je moja:zvezdica...ne bi je menjala nikoli.moj poklon.katja DE Lorenzi

  20 8
  Katja de lorenzi 07.11.2019 ob 14:30
 • dr. Hlebanja Zvezdana me uspešno zdravi že 6 let, nudi mi vse, ji zaupam in sem z njenim delom zadovoljen. Zdravim se za metastatskim rakom debelega črevesja, ki se je razširil na jetra pred štirimi leti in pol. Zdravnika ne bi menjal. Je pa trajalo kakšno leto, da sem jo spoznal in dobil stoprocentno zaupanje do nje. Janez Š.

  Anonimno 18.11.2012 ob 11:26

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.