No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
6 ocen

dr. med. Erik Brecelj

SpecializacijaSplošna kirurgija
Mesto zaposlitveOnkološki Inštitut
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Izreden zdravnik, eden redkih. Zdravniki v KCju so pokradli kar so lahko, kc kot ustanova pa daje vtis, da bo ravnokar propadlaa. To delajo namenoma. Pa niti sram jih ni. Organizacija v podnu. Slabše res že ne more biti.

  Anonimno 18.09.2013 ob 23:53
 • Ne samo stokovnjak, ampak tudi človek, ki nima omejitev in si jih ne pusti postavljati. Ko bi bili vsi taki ... Hvala in še tisočkrat hvala Erik!

  Anonimno 09.07.2015 ob 9:28
 • Dr. Brecelj je človek v pravem pomenu besede. Prestrašenega pacienta, ki pride do njega s težko diagnozo, zna pomiriti, mu zna na človeški način povedat, kako bo zdravljenje potekalo. S tem mislim vse pluse in minuse, povedane na preprost in predvsem človeški način. Pri njemu si res v varnih rokah in si lahko 100%, da bo dal vse od sebe, da pomaga kolikor se le da. Na lastne oči smo videli in ne samo enkrat, da je njegova malica, ki mu jo je prineslo prijazno osebje v dopoldanskem času, bila ob poznih popoldanskih urah, še vedno nedotaknjena, ker je dajal prednost pacientom. Težko je poslušat grde besede, ki letijo na njegov račun v medijih. Če bi bilo kar koli od tega res, bi v sedmih letih od kar je tast njegov pacient ( ozdravljen - hodi samo na kontrolo ) prav gotovo kaj zaznali, ne pa vedno znova in znova poslušali pred vrati ordinacije hvaležne paciente. Bog mu daj zdravja in moči, da bo še naprej ostal predan svojemu poklicu in pacientom.

  Anonimno 03.10.2015 ob 18:28
 • Osebno ga ne poznam (in upam, da ga kot strokovnjaka moja družina ne bo nikoli potrebovala). Izjemno pa cenim njegovo odkritost in pokončno držo. Je praktično edini, ki si je upal povedati, kako potekajo zadeve, kako skorumpiran je ta sistem. Zato so ga hoteli uničiti na najbolj barbarski način. Verjamem, da si je večkrat želel, da bi bil tiho, bilo bi mu neskončno lažje. Tako kot dela 99,99% zdravnikov. A vendar potrebujemo čim več Brecljev, ki se bodo zoperstavili sistemu. Ta sistem že zdaleč ni več varen za pacienta in potrebuje korenito reformo. Zaupam v dr Breclja in si želim, da bi reforme vodil on.

  Anonimno 03.10.2015 ob 18:36
 • Ob vsej obilici dela in množici pacientov, z njimi dela dela v ambulantah, operira, ima dr. Brecelj vedno čas za pacienta. Je odkrit, prijazen, sproščen in strokoven. Takih ljudi je malo.

  Anonimno 12.06.2013 ob 9:45
 • Gospod je bil eden od krg onkologov, ki so zdravili mojo mater. Potožila mi je, da je pri njem pogrešala pristno prijaznost, da se mu je ves čas nekam mudilo in da je to tudi kazal, in da je bil pri posegu, ki so ga drugi onkologiji opravili z občutkom, grob, za razliko od ostalih. Moti me tudi njegova kot vsevednost, spozna se na skoraj vse, pri tem pa v nekakšen intelektualističen zvarek meša butaste teorije zarot, kvazi stroko, šank debate in domačijsko všečnost.

  45 30
  Anonimno 19.09.2017 ob 20:06
 • Imela sem osebne izkušnje z njim.Moja mama je zbolela za melanomom in bila v zaporedju dveh let dvakrat operirana pri njem.Skrbel je zanjo, kot da bi bila njegov družinski član.Mama je zdaj že 8 let zdrava,še vedno hodi na kontrolo vsako leto.Vedno ji prisluhne,čeprav je stara čez 80 let.Bolj prijaznega človeka in pa predvsem človeka z občutkom za empatijo še nisem srečala,zato me skoraj osebno prizadane pisanje osebe z dne 19.9.2017,kjer je toliko sovražnosti,da se mi nehote zazdi ,da je to delo tistih,ki so krivi za razpad našega zdravstvenega sistema.Morda pa bo gospod ali gospa kdaj potrebovala tovrstne usluge in takrat bo lahko samo srečna(srečen),če bo prišla(prišel) v oskrbo omenjenega zdravnika.Ker on je do vseh enak in da vse od sebe da lahko pomaga,ne glede na to kdo si in od kje si. In vsem tistim,ki ga lažno blatijo.Vse se enkrat povrne,zato bodite raje previdni z lažmi.

  31 21
  Anonimno 20.11.2017 ob 13:54

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.