No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
3 ocene

dr. med. Nebojša Glumac

SpecializacijaSplošna kirurgija
Mesto zaposlitveOnkološki Inštitut
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Po potrjenem raku dojke sem bila napotena na O.I.Sprejel me je dr.Glumac Nebojša.Bilo mi je grozno in bila sem popolnoma na tleh.Takoj me je potolažil in mi vse natančno razložil kaj me čaka.. Doktor z veliko začetnico.

  Anonimno 16.06.2016 ob 20:11
 • Tudi v mojem primeru je zamenjal zdravnico, ki mi je bila sprva dodeljena. Je sicer korekten, profesionalen, ne ovinkari, ampak vedno imam občutek, da se mu zelo mudi pri pregledu in opravi vse po hitrem postopku.

  37 31
  Anonimno 09.12.2021 ob 23:10
 • Dr. Nebojša Glumac in celotno osebje Onkološkega instituta je zame nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v celotni izkušnji zdravljenja. Tisto grozo ob zavedanju, ko šele dojemaš kruto resnico, je dr. Glumac s svojim stvarnim in spodbudnim pristopom do pacienta, nagovorom in obrazložitvijo poteka zdravljenja odpravil. Celotno osebje OI daje občutek varnosti in visoke strokovne usposobljenosti, preiskave potekajo po urniku, vsem skupaj na čelu z dr. Glumcem zaupam popolnoma in brez zadržkov. ;enim, da je OI lahko za zgled ostalim institucijam v našem zdravstvenem sistemu.

  6 6
  Anonimno 09.08.2022 ob 11:32
 • Pred dobrim tednom se mi je v sobi na OIL predstavil Dr. Glumac in povedal, da me bo operiral, ker ima "moja" zdravnica nujne obveznosti. Ups. Popolno presenečenje. Prijetno. Prijazen, odprt, neposreden, vljuden, prisluhne željam, pomislekom, vse natančno razloži, prej in potem .... Takega zdravnika si vsi želimo. Hvala spoštovani doktor.

  33 40
  Anonimno 26.11.2021 ob 13:12
 • V Dr Nebojsi Glumcu samo lepo to je pa tok dobr kirurg in zdravnik respekt drugi kirurgi se ucite od njega kako se obnaša do pacientov ali pa,da si v stiski ti bo brez problemov napisal hvaležna miljonkrat da me je leta 2019 operiral on in hvala bogu,da me je tudi letos on operiral zaradi družinske ogroženosti in če rabiš nasvet gledi službe ti bo takoj priskočil na pomoč čisto preprost nič zakompliciran eden na miljon

  38 60
  Anita Štukelj 11.06.2021 ob 19:02

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.