No-image
Povprečna ocena: 1.2
1.2
3 ocene

dr. dent. med. Doris Fajdiga Kobal

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Dr. Julija Polca Kamnik
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Nekorektna, pri vratih stojeco mamo nadere, zakaj je otroka sploh pripeljala, se preden otroka sploh pregleda, ko ji mama zeli odgovoriti, pa ji zabrusi, naj bo tiho, ker ne bo nje poslusala. Iz ambulante se izza zaprtih vrat slisi njeno kricanje na otroka. Upam, da nam nikoli vec ne bo treba k njej.

  Anonimno 25.09.2013 ob 10:59
 • Za to zobozdravnico je normalno, da otroku v zgodnjih najstniških letih da 3 ogromne črne plombe na sosednje zobe (na petico, šestico in sedmico, vsi stalni). Prepričan sem, da bi še na sosednjo štirico dala eno, če bi lahko, in bi imel totalno železna usta.

  Anonimno 21.10.2017 ob 19:27
 • Zobozdravnica ne zna pristopiti k otroku. Se neprimerno vede do otrok (kriči, je žaljiva, nepotrpežljiva) in zagotovo ne prispeva k otrokovemu pozitivnemu stališču do obiska zobozdravnika. Priporočljivo bi bilo, da se ji zagotovi delovno mesto, kjer njene osebnostne lastnosti in prepričanja, ne bodo imela tako negativnega učinka na stranke. To delo z otroki zagotovo ni!

  25 14
  Anonimno 16.10.2019 ob 18:15
 • Zobozdravnica je odlična. Sinu, ki pri drugi zobozdravnici skoraj ni več odprl ust, je v enem obisku poravila tri zobe. Še bolj sem ji hvaležna, da mu je razložila vse o pravilni negi zob. Zdaj je pri vzdrževanju ustne higiene povsem samostojen. Sva pa naletela na mamo (z očitnim strahom pred zobozdravniki), ki je hotela s sinom na sedež, češ da je otroka strah...zobozdravnica ji je predlagala, naj sinčku vsaj poskusi dovoliti, da bo sedel sam...po čemer je mama postala zelo agresivna in naprošena, naj se s sinom ob sestrini pomoči, umirita v čakalnici...

  13 6
  Anonimno 31.01.2020 ob 10:47

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.