No-image
Povprečna ocena: 4.3
4.3
4 ocene

dr. med. Slavko Novak

SpecializacijaPediatrija
Mesto zaposlitveZdravstveni dom Dr. Julija Polca Kamnik

Kontakt

Telefon+386 (0)1 831 86 32
Spletna stranhttp://zdkamnik.si/ambulante/dispanzer_za_otroke
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Dr. Novak je res najboljši zdravnik kar si jih lahko zaželiš. Popolnoma mu zaupam. Vedno me pomiri, posluša in naredi vse potrebne in včasih tudi nepotrebne raziskave, da se 100% prepriča o tvojem zdravstvenem stanju. Zaradi starosti bom morala kmalu zamenjati zdravnika in me že stiska pri srcu, ker vem, da bo tako dobrega zdravnika najbrž nemogoče najti.

  Anonimno 19.03.2014 ob 14:13
 • Gospod Novak je ze vrsto let moj osebni zdravnik in ceprav prej nisem imela nobenih pripomb se je moje mnenje na podlagi izkusenj v zadnjem letu popolnoma spremenilo. Obcutek imam da svojega dela ne jemlje vec tako resno in da njegov odnos do pacientov ni niti priblizno tako strokoven kot bi pricakovala. Nazadnje ko sem prisa v ambulanto z zatecenim levim stopalom sem bila nahitro odpravljena le s povrsinskim pregledom in receptom za antibiotike saj je bil gospod doktor preprican da gre za vnetje mehkih tkiv. Dober teden kasneje sem se zopet oglasila v ambulanti saj z bolecino in oteklino ni bilo nic bolje in tokrat me je le poslal na rentgen ki je razkril da gre za zlom ene od stopalnic. Brez opravicila, le z nerodnim izgovorom ces da je zaradi otekline pac izgledalo kot vnetje sem bila tako napotena v ljubljano kjer sem se morala najprej zagovarjati zakaj sem toliko casa hodila okoli z nepravilno oskrbovano poskodbo nato pa dobila gibs. Neumno se zdi, da se kot izobrazen doktor sploh ni poglobil v postavitev diagnoze in poskodbo obravnaval z vsemi sredstvi temvec je na podlagi najmanjsega napora razsodil da gre za vnetje. Zlom zdraviti z antibiotiki je bila kaplja cez rob in doktor Novak definitivno ni pozitivno zapisan pri meni.

  Hana Hiršman 30.08.2015 ob 22:48
 • Zaenkrat 1A zdravnik mojima obema otrokoma (3leta in 8 mesecev starosti).Smo imeli ze kar veliko obiskov pa se je ze parkrat izkazal kot dober diagnostik, ki ve kaj dela, ce je bil v dvomih je naredil rajsi kaksno raziskavo vec, da je ovrgel ali potrdil sume. Ima prijateljski odnos do tamalih kar se pri tavecjemu odraza na zaupanju. Do naju je spostliv in vedno do potankosti razlozi problem in svetuje na tak nacin da je lahko vsekemu laiku jasno. Ker bo sel verjetno kmalu v penzion nam je kar veliko zal, ker jih ne bo mogel imeti celo otrostvo in ker bo tesko zamenljiv Vglevnem nam 4-im je CAR.

  denis velic 11.07.2016 ob 22:50
 • Najboljši zdravnik v mojem življenju za moje otroke.

  Anonimno 18.04.2012 ob 21:35

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.