No-image
Povprečna ocena: 4.6
4.6
10 ocen

dr. dent. med. Igor Frangež

SpecializacijaTravmatologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Opis

dentalna medicina - UKC Ljubljana SPS Kirurška klinika KO za travmatologijo
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 11 mnenj

 • moj sin je imel močno poškodovano nogo, in če se dr.igor ne bi zavzel za sina,si ne znam predstavljati kaj bi lahko bilo z nogo,ali bi ostal brez nje,ker njegovi nadrejeni mu niso bili v pomoč ampak v breme in so pamentovali,da je bilo groza,tako, da se je sin z dr.igorjem boril za rehabilitacijo noge.res vsa pohvala dr igorju, mogoče res na trenutke deluje zadržano,vendar zna prisluhniti bolniku in svojcem.

  joži urbanija 08.02.2014 ob 21:23
 • Vsaka čast dr Frangežu lansko leto me je na urgentnem bloku pregledal postavil diagnozo in me tudi napotil v prave roke kjer sem bil po desetih dnevih uspešno operiran ob tej priložnosti se mu iskkreno zahvaljujem Cveto iz Trbovelj.

  Cveto Kunstelj 11.03.2014 ob 20:23
 • Zdravnik je napredno in široko misleč, s čimer prispeva k napredku slovenske medicine.

  Anonimno 23.02.2013 ob 16:34
 • Tudi meni je operiral desno nogo - stopalnico. Res mi ni povedal, da bo to tako dolgo trajalo (3 mesece), verjetno zato, da mu ne bi ušla. Vsa pohvala njemu in njegovi ekipi na travmi. Zlati so ! Dobila sem tudi vse odgovore, če sem seveda vprašala. Strokoven, čeden in prijazen, mislim, da takih ne delajo več. Več problemov imam sedaj za dobiti fizioterapijo in zdravilišče, da bi se usposobila za normalno življenje in mislim, da je največji problem ZZZS OE Ljubljana. Ampak to seveda vsi vemo, pa ne moremo nič storiti!

  Zdenka Prešern 01.04.2014 ob 11:00
 • Dr. Frangež mi je lansko leto operiral petnico, moram reči, da je bil njegov odnos zelo profesionalen in sem tudi okrevala uspešno, tako kot mi je napovedal. Zelo se zavzame za pacienta in je vreden zaupanja.

  Anonimno 31.01.2014 ob 18:55
 • Moja izkušnja ob zlomu pete stopalnice je bila zelo lepa, kljub stanju stopala. Dr. Igor Frangež je preprosto razložil stanje in potek zdravljenja, bil odprt za drugačnost, se zavzel ob čakanju na operacijo, operiral, spremljal stanje, prisluhnil in slišal težave ter predčasno odstranil ploščičo. Sedaj lahko znova hodim na daljše razdalje v enem letu po prvi operaciji. Hvaležna sem za njegove besede, dejanja in podporo med celotnim zdravljenjem. Vesela sem, da so takšni ljudje, ki srčno pomagajo s svojim znanjem in izkušnjami drugim. Zahvala tudi vsemu osebju na D oddelku Travmatološke klinike, Urgenci in na Polikliniki. Lepo, da ste.

  Tatjana Pliberšek 12.11.2014 ob 21:02
 • Moja izkušnja je taka, da je dr. Frangež na obiskih pred operacijo ko sva se pogovrajala glede okrevanja govoril, da bo okrevanje kratkotrajno in da poseg na stopalu ni zahteven. Po operaciji pa je namesto 14 dni do enega meseca okrevanja ratalo okrevanje kar naenkrat 3 mesece kar se zdravniku posebej zahvaljujem. Tako zavajanje ni primerno za zdravnika njegovega znanja. Če ne zna ocenit koliko bo trajalo okrevanje potem naj ne daje nekih obljub za katere sam ve da se jih ne bo mogoče držati.

  Anonimno 23.10.2013 ob 2:16
 • Dr Frangez mi je operilal glezenj,po zelo hudi poskodbi. Ne bom opisoval poskodbe,ampak preprican sem,da je bilo zelo hudo. Ko sem izvedel natancno kaj vse je bilo poskodovano in kaj vse je bilo narejeno sem presrecen,da je to delo oprevil dr. FRANGEZ. Se vedno se borim z hojo in oteklino ampak preprican sem.da bom z njegovimi nasveti in pomocjo kmalu spet vec ali manj normalno hodil kljub mojim 61 letom. To da pa je dr. Frangez prisel dvakrat pogledati kako je z menoj ne glede na to,da ni bil v sluzbi pove vse. Dr Frangez HVALA VAM. Janez Matoh

  65 20
  Janez Matoh 20.10.2017 ob 12:45
 • Dr.Frangez je zdravnik predvsem pa clovek z velikim srcem.Zelo se je zavzel zame ko mi je bilo najtezje saj so mi hoteli amputirati nogo.Dr frangez ni bil mnenja da je treba nogo ampitirati in vztrajal pri operacijah in nadaljnem zdravljenju.Sodeloval je z dr.Alikadicevo in bil prisoten pri operaciji, za kar se mu iz srca zahvaljujem.Vse pohvale za Dr.Frangeza.Nada Kotroman

  99 59
  Nada Kotroman 04.03.2017 ob 12:12
 • Dr Frangež je ob prvem pregledu mojega stopala natančno napovedal časovnico mojega zdravljenja- od operacije do okrevanja- v slučaju ,da ne bo nepredvidenih zapletov- ki jih h sreči ni bilo. Pri svojem delu , ki je po mojem mnenju zelo kvalitetno in profesionalno- uporablja znanje, ki ga je dobil tudi na specializaciji v tujini. Hvaležen sem mu tudi zaradi tega, ker je na nek način popravljal napake, ki so jih drugi zdravniki zaradi napačnih diagnoz storili v mojem slučaju! Zoran Ogrinc, Slovenj Gradec.

  Zoran Ogrinc 25.12.2015 ob 17:56
 • Za delo, ki se ocenjuje kot poklicanost, ni primernega plačila, saj se to dejanje, ki ga Vi s polnim angažmajem in srčno nadarjenostjo izvršujete, ne da meriti z normalnimi merili. V primeru moje žene A. U., ste dajal od sebe vse, kar je bilo v vaši moči in kar marsikateremu zdravniku na kraj pameti nebi prišlo, da bi to počel ( reševanje leve noge, da ji je ostalo koleno kot vodilni del hoje, da je kljub nesporazumu birokracije ostala v bolnici dlje, kot so oni želeli, da ste ji ispolnil željo po Cockti, kar le človek s srcem počne in še bi lahko našteval...) Oba z ženo sva Vam iskreno hvaležna in to seveda ne moreva poplačati kolikor je vredno, dolžna pa sva se zahvaliti za vašo nesebičnost, ki je zlata vredna z eno malenkostjo, ki je tej nesebičnosti primerna. Gospod dr. Frangež, še enkrat iskrena in prisrčna hvala in ostanite pri svoji poklicanosti, kakor Vam veleva srce.

  Vidko Umek 29.03.2016 ob 13:39

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.