Medium_ksenija_ger_ak
Povprečna ocena: 4.9
4.9
7 ocen

dr. med. Ksenija Geršak

SpecializacijaGinekologija in porodništvo
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

Telefon+386 (0)1 522 51 81
Fax+386 (0)1 522 22 21
E-mail

Opis

Delovno področje: pomočnica strokovne direktorice UKC Ljubljana za znanstveno raziskovalno dejavnost
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Zdravnica je zame ena najboljših. Strokovna, sproščena, vsaki pacientki se posveti maksimalno, posluša, svetuje. Spremljala je moji dve nosečnosti in zaplete in moram reči, da še nikomur še nisem bila tako hvaležna za vso pomoč kot sem njej. Vsak dan ima ogromno dela, ampak ostaja sproščena in pripravljena pomagat.

  Anonimno 12.06.2013 ob 9:32
 • Dr. Geršakova je moja osebna ginekologinja že 18 let. K njej sem prvič prišla komaj polnoletna, sedaj- po treh nosečnostih, treh zdravih otrocih, po mnogo pregledih, ji še vedno popolnoma zaupam. Je zelo prijazna, profesionalna in natančna. Za pacientko si vedno vzame čas. Je to, kar naj bi bil vsak zdravnik. Edina slabost- ki je bolj povezana z naravo njenega dela- je v tem, da v ambulanti ne dela vsak dan, zato so čakalne dobe malo daljše. Vendar se splača čakati.

  Andreja M.M 28.02.2017 ob 22:18
 • Zelo natančna zdravnica, sočutna, prijazna in strokovna. Hvala za spremljanje obeh rizičnih nosečnosti in za vse preiskave. Zelo smo ji hvaležni.

  Anonimno 23.06.2015 ob 12:04
 • Bila sem pri njej na genetiki. Zelo, zelo prijazna. Vzela si je čas in mi odgovorila na vsa vprašanja. Povedala mi je tudim, da se lahko na njo obrnem, če bom imela še kakšno vprašanje v prihodnje. Super zdravnica, želim si, da bi bila tudi moja osebna ginekologinja.

  Anonimno 10.05.2017 ob 10:26
 • Po zaslugi dr. Geršakove imava z možem dva zdrava otroka. Njena pacientka sem 20 let in za njen odnos in njeno zavzetost se je vredno pripeljati po 70 km za vsak pregled. Vse moje nosečnosti so bile rizične, prva se ni srečno končala, v drugih dveh je naredila ne samo, kar je bilo v njeni strokovni moči, ampak veliko veliko več. Kljub strokovnosti je vse zaplete vedno znala pojasniti na način, da sem jih z lahkoto razumela, vedno mi je realno predočila posledice možnih odločitev, njen odnos je bil vedno spoštljiv, topel, človeški. Enostavno vem, da se nanjo lahko zanesem. Brez njene zavzetosti in osebnega angažmaja naš drugi otrok zagotovo ne bi preživel, saj ji ob obilici dela ni bilo težko na petek ob 17.uri organizirati vse za moj takojšen nujni sprejem. Čeprav je potem morala na nujno službeno pot, sta s kolegico Premrujevo po telefonih ves čas bedeli nad mojim otrokom in menoj. Ne glede na poskuse obtožb in podtikanj sem prepričana, da je bila, je in bo človek na mestu, kakršnih tako zelo manjka ravno na mestih, kot so zdravstvo, šolstvo in še kje. HVALA!

  Simona P. 09.12.2013 ob 23:57
 • Moja izkušnja z dr. Geršakovo je katastrofalna... V 20. tednu zelo zaželjene nosečnosti se nama je s partnerjem podrl svet. Amniocinteza je potrdila sume moje ginekologinje, da je s plodom nekaj narobe... Manjkal je kromosom... Zato smo nosečnost prekinili. Seveda z "blagoslovom" etične komisije, ki je potrdila, da bi otrok s to napako težko preživel in živel... To je bil najtežje obdobje v mojem življenju... In, če ne bi že imela sina... Ne vem, če bi sploh preživela. Počutila sem se umazano in krivo... Vse se je sesulo... Želela sem si umreti skupaj z mojim nerojenim otrokom... Porodila sem ga v 8ih urah, oba s partnerjem sva ga pestovala... Mrtvega... Zdel se mi je prelep... Zlomila sem se... In po 3 mesecih, ko sem imela sestanek na genetiki, zakaj in kako se je vse to zgodilo... Sem naletela na dr. Geršakovo... Seveda sem jokala, se tresla, si očitala... In ona me vpraša zakaj jokam, če še vedno nosem prebolela tega otroka... In zakaj sem sploh prekinila nosečnost, če zdaj zganjam tak cirkus... Stemnilo se mi je pred očmi... Takega odnosa nisem pričakovala... Niti si ga zaslužila. Spomnila sem jo, da je šlo za hudo kromosomsko napako... Pa je zamahnila z roko In odvrnila, da si mogoče malce pretiravali z opisom okvar, ker imam že enega otroka s posebnimi potrebami. ( Starejši sin je AVTIST. ) Želela sem si umreti! Nisem več vedela kaj je res in kaj ne... Občutek, da je bila prekinitev nosečnosti napaka. Isti dan sem želela narediti samomor... S partnerjem sva se razšla.... Pristala sem v Polju! Ko sem se malce pomirila, sem iskala odgovore naprej... Ginekologinji ni bilo jasno, kako je lahko rekla kaj takega?!?! Tudi ostali zdravniki so bili šokirani... Če ne bi bilo hudo, etična komisija ne bi odobrila prekinitve... Ne vem... Zakaj je to rekla... Najbrž se naslednji dan sploh ni spomila zadeve... Jaz pa še po 6ih letih dvomim... Si očitam... Jem antidepresive. Žal mi je, da se nisem takoj soočila z njo... Bilo me je sram, da sem živa... Želela sem umreti... Zdaj sem močnejša. Morda jo poiščem... Ali pa kar pokličem POP-TV. Menda doktorici ni vseeno za ugled. Ji je pa za kakšno pacientko, ki pač ni njena.

  Anonimno 19.01.2016 ob 22:04
 • Dr. Geršakova mi je naredila preiskavo nuhalne svetline. Videla sem jo prvič in je prej nisem poznala, a je s svojim profesionalnim pristopom in prijaznostjo takoj ustvarila zalo sproščeno vzdušje. Zelo se nam je posvetila, natančno pregledala našo dojenčico in se z nami veselila lepega izvida. Seznanila naju je z vsemi možnostmi, še dodatnimi preiskavami, ki bi jih lahko opravila in se pozanimala še za pretekle nosečnosti. Bila je strokovna, izžareva toploto in pozitivno energijo, in ima čudovit odnos do ljudi. To je bila samo še ena dobra odločitev več v tej nosečnosti, da sem namesto na zastonj nuhalno preiskavo v Maribor prišla v Diagnostični center Strah. Hvala za čudovito izkušnjo in enkratno oskrbo!!

  Helena N. Brumec 31.07.2012 ob 8:06
 • Najboljša, TOP. K njej hodim samoplačniško. 100 km do njene ambulante, ampak se splača! Zame bo vedno najboljša ginekologinja v Sloveniji. Topla, človeška, prijazna, predvsem pa zelo, zelo pozitivna osebnost. Toplo priporočam!

  26 14
  Anonimno 09.10.2019 ob 18:09

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.