No-image
Povprečna ocena: 2.4
2.4
13 ocen

dr. med. Ksenija Tušek Bunc

SpecializacijaDružinska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 15 mnenj

 • Precej osrona in ne prisluhne težavam. Dobil sem občutek da se me samo hoče na hitro znebiti. Ko sem povedal, da imam suho kožo, sploh če kdaj kaj alkohola popijem, mi je gladko povedala, naj neham pit. Niti ni pogledala ali mi priporočala kake kreme šampona, ali je to normalno da ima človek suho kožo... Tudi prepir z asistentom poleg mene, ko sem nago rit s hemeroidi kazal mi ni najbolj prijal.

  Anonimno 18.03.2014 ob 8:37
 • Popolnoma se strinjam z prejšnjim komentarjem. Slabih izkušenj v 5 letih je tolk, da bi lahko roman napisal. Za slabe izkušnje moje partnerice pa sploh ne bi omenjo. V vseh teh letih imava poln kufer praktikantov, ki so bili vedno prisotni. S partnerico sva zamenjala kar nekaj zdravnikov, zaradi selitev, tako da vem kako in kaj. Zdaj, ko sva končno uspela zamenjati zdravnika, se je z naju kar skala zvalila. Pohvalo bi edino sestro, ki za razliko od prejšnjega medicinca (katastrofa), opravlja odlično svoje delo.

  Anonimno 11.10.2013 ob 11:01
 • Objestna, malomarna, arogantna.

  Anonimno 02.08.2014 ob 8:03
 • G. dr. Ksenje Tušek Bunc *ne priporočam* za zdravnika bolnikom, ki potrebujejo dejansko zdravnisko pomoč - tipično zdravi na zalogo, da se vidi, da ima dovolj dela.

  Anonimno 14.08.2015 ob 17:40
 • Sem precej nezadovoljna z zdravnico; mene osebno ni jemala resno, morda, ker sem stara 21, bila je precej osorna, slabe volje, vzvišena. Jo ob priložnosti menjam! Za primer: Moja diagnoza še vedno ni dokončna. Pokazala sem jim luskaste rane, katere sem imela na nogah že precej časa in niso izginile. zdravnica, asistentka, sestra in še ena (asistentka?) so prišle pogledat, tuhtale, se odločale med luskavico, ekcemom in mikrosporijo in mi namesto dermatologa določile embalažo steroidov. Sedaj mineva pol leta in problem še zmeraj ni v celoti odpravljen. Škoda sicer, saj sta sestra in asistentka prijazni.

  Anonimno 20.08.2012 ob 16:51
 • Tako negativne izkusnje pa se ne. Sem morala kar na internet pogledat kdo je ta oseba.

  Mojca simonic 26.12.2016 ob 17:22
 • Gospa preprosto ni za izvajanje zdravniske dejavnosti.

  Anonimno 13.06.2015 ob 14:08
 • Zdravnice absolutno ne priporočam. Arogantna, brez občutka za človeka. Noče izdajati napotnic za specialista in če že, izdaja kritike na njihove diagnoze in misli, da je samo njeno mnenje pravilno. Ni oseba kateri bi zaupal svoje probleme in se o tem pogovoril. Hvala bogu, da sem enkrat naletela samo na specializantko, ki mi je svetovala in sprožila proces preiskav. Da sploh ne govorim o odnosu do študentov, ki sem ga večkrat zasledila v čakalnici. Odslovi jih kako hitro se jih da in napotuje k njihovem osebnem zdravniku. Enako je s starejšimi ljudmi, ki porabijo veliko energije da pridejo k zdravniku, potem pa jim sestra izroči le recept, zdravnica pa jih niti ne povabi v ambulanto.

  Anonimno 07.01.2016 ob 12:18
 • Pozdravljeni, o odnosu sploh ne bom zgubljala besed, saj ne glede na to koliko sem se trudila biti prijazna nisem nikoli vsaj kanček te prijaznosti dobila nazaj. O strokovnosti pa.. hodila sem k njej pa me nikoli ni resno jemala, čes da to pač tako je.. Nakar sem imela močen napad in pristala v blonišnici, kjer so mi odkrili epilepsijo. Po brskanju preteklosti sem imela epilepsijo kar 10let , potem sem razumela vse svoje napade v medtem, ko ona niti toliko ni bila, da bi me vsaj pogledala pravilno. Da o drugih manjših boleznih sploh ne govorim. Niti enkrat me ni pregledala.

  Anonimno 19.02.2018 ob 12:52
 • Tudi mi imamo žal slabe izkušnje s to zdravnico. Oče je bil nekoč njen pacient in ko se mu je pojavila pareza obraza, je kar ugibala, da ga je morda ugriznil klop in ni nikakor ukrepala... Ko je oče nato zamenjal zdravnika in šel k najboljšemu zdravniku v Mariboru - dr. Gregorju Drnovšku, ga je ta takoj poslal na razne preiskave, po katerih se je izkazalo, da gre za raka. A takrat so žal že bile metastaze, tako da očeta danes več ni med živimi. Prepričana sem, da bi še bil, če bi že takoj bil pacient dr. Drnovška. Nenazadnje pa več kot dovolj povejo prizori v čakalnici - dr.Bunčeva in dr. Drnovšek sta takrat delala v istem zdravstvenem domu - pred vrati dr. Drnovška se je vedno trlo na desetine ljudi, ki so bili pripravljeni čakati tudi po več ur, pred njeno ordinacijo pa nikoli nobenega ali kvečjemu en pacient, ki je tudi zelo kmalu prišel ven iz ordinacije...

  Anonimno 06.07.2015 ob 14:05
 • Dr. Ksenja Tušek Bunc je je moja osebna zdravnica od leta 2010, v tem času nisem niti enkrat podvomil v njeno strokovnost. Po mojih izkušnjah pacienta obravnava strokovno in odgovorno.

  rok krivec 21.03.2016 ob 22:02
 • Dr. Bunčeva je enkratna zdravnica. Pika.

  94 70
  Maja Bezjak 08.01.2018 ob 16:36
 • Pred kratkim me je sprejela v urgentni ambulanti Ukc Maribor. Iskreno? Kaj takega pa še ne? Odrezava, arogantna, nesramna, vzvisena, popolnoma brez empatije, njen nacin komunikacije je enostavno popolnoma nespostljiv in neprijazen. Hvali jo lahko samo sorodstvo in prijatelji, ce se do njih obnasa kaj bolje. V glavnem, zalostno, da so taki ljudje tudi vizitka Ukc Maribor. S svojim odnosom do pacieta ustvarjajo negativno klimo in nepopravljivo skodo.. Sramota, da se dovoljuje, da taki ljudje sploh delajo z ljudmi, ki potrebujejo pomoc.

  82 66
  Anonimno 01.03.2018 ob 13:54
 • Hladna in odrezava ženska brez kančka človečnosti. Odveč ji je prisluhniti pacientom in če se le da, te po najhitrejši poti odslovi zato je ne priporočam! Njena asistentka je zelo prijazna, zdravnica sama pa neprimerna za svoj poklic!

  20 7
  Anonimno 06.11.2019 ob 14:37
 • Jaz imam z dr. Tusek Bunc izredno pozitivne izkusnje.

  Anonimno 25.08.2015 ob 15:44

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.