Medium_marjan_zaletel
Povprečna ocena: 5.0
5.0
3 ocene

dr. med. Marjan Zaletel

SpecializacijaNevrologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Barsos-MC

Kontakt

Telefon+386 (0)1 522 34 36
Fax+386 (0)1 522 22 08
E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • Pozdravljeni! Že od svojega šestega leta sem epileptik. Sem zdrav, napadi zelo redki. Seveda, ko se začne življenje zares, potem naletiš na ovire. Moja ovira je bila najdba službe, ker nisem imel posluha zdranika za delo in me je oviral pri tem. Pred leti je obstajal tako imenovani EPIFON, kjer smo epileptiki seznanili gostujočega nevrologa(žal se imena te zdravnice nevrologinje ne spomnim) s svojimi težavami. Sam lahko rečem, da se moje življenje, po enem klicu, spremenilo za 100% in sem še danes hvaležen, da se je zdravnica, tako zavzela zame, vse je zrihtala z nasveti, kako in kam se obrniti, vse to v enem tednu. Ker sem bil sam deležen tega, bi rad danes pomagal fantu, ki ima težave z najdbo službe, pa čeprav bi lahko delal. Sprašujem vas, ali obstaja še ta EPIFON, ali kaka druga pomoč, kjer bi omenjenega fanta lahko napotil. H vala za odgovor, lp David

  Anonimno 11.10.2017 ob 17:52
 • Je odličen zdravnik. Priporočam obisk pri dr. Zaletelu.

  Anonimno 24.08.2012 ob 9:40
 • Pozdravljeni! Sem najstnica in sem ravnokar odpisala maturo na srednji zdravstveni šoli. V drugem letniku sem se prepisala iz gimnazije na zdravstveno šolo, temu pripisujem tudi vzrok mojim neprestanim glavobolom. Začelo se je namreč veliko učenja zaradi diferencialnih izpitov, motenj ritem spanca zaradi učenja v noč. Bolečine sem si krotila s skodelicami kave, ki so mi od začetka še pomagale, kasneje pa sem posegla po Lekadolu , sedaj pa se mi zdi, da najbolje pomaga Nalgesin. Začela sem tudi z dobrim ritmom spanca(najmanj 8 ur), spijem 3 l vode na dan... Nato so se začele počitnice med katerimi se stanje ni bistveno izboljšalo, zato sem poiskala pomoč pri osebni zdravnici, ki me je napotila na slikanje glave in pregled krvi(ampak brez pregleda na bolezni kot so borelioza…itd). Slika glave ni pokazala nobene bistvene spremembe na možganski skorji. Obiskala sem tudi bioenergetika in bioterapevtika , katera pa sta mnenja,da je pojav mojega glavobola vzrok mojega sekiranja. Sedaj ko sem polnoletna sem dobila tudi napotnico nevrologa, kjer sem opravila EEG vendar izvidov še nisem prijela. Po pogovoru z nevrologom je tudi on mnenja, da niso moji glavoboli vzrok težje bolezni, ampak se vzrok skriva v prenasičenosti mojega urnika (sekiranje,premalo oddiha,šola….). Že v prvem izvidu je bilo rečeno,če se ne najdejo kakršne koli spremembe v krvi ali slikanje glave, svetujejo obisk pri psihologu. Sedaj hodim k psihologinji pol leta in menim, da je težava v moji osebnosti, vendar mi do sedaj obisk psihologa bistveno ni pripomogel. Sva sicer ugotovile, da imam premalo samozavesti in dovzetno občutljivost. Osebnost izboljšujem, vendar glavoboli so še kar isti; so dnevi, ko glava boli tri dni skupaj, le ponoči jo ne čutim, je tudi kakšen dan, ko ni glavobola ampak teh dni je zelo malo. Tip bolečine je pulzirajoč v predelu senc in čelu. Včasih tudi občutim ko grem spati z glavobolom, kako se mi prestavlja iz ene strani na drugo. Tudi ob fizičnem naporu se sproži glavobol. Včasih glavobol preneha po 10 minutah , včasih po parih urah, drugič pa so glavoboli celo več dni skupaj. Pogosto imam tudi navzočo slabost, vendar ne vem, ali je lahko posledica glavobola slabost. Prosila bi vas za vaše mnenje in če ste tudi vi mnenja da je izvor moja psiha bi vas prosila za kakšen nasvet. V naprej se vam zahvaljujem v vaš trud in vas lepo pozdravljam.

  Anonimno 28.06.2013 ob 18:53
 • Za dr.Zaletel imam samo besede hvale. Vzame si čas, prisluhne in nardi največ kar je možno

  Bojan 24.08.2012 ob 9:50
 • Spoštovani gospod dr.Majan Zaletel je Človek in Zdravnik z veliko začetnico.

  sonja 09.08.2013 ob 21:04
 • Joj, men je pa dr. Zaletelo tooooooooooooook ljubek. Pa duhovit je

  Anonimno 01.02.2013 ob 21:20

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.