No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
1 ocena

dr. med. Matevž Tomaževič

SpecializacijaTravmatologija
Mesto zaposlitveMedicinska fakulteta v Ljubljani
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Po hudi prometni nesreči v kateri sem utrpela več zlomov leve noge, medenice in reber, sem vesela obravnave in strokovnosti dr. Tomaževiča. Moje zdravstveno stanje je bilo zelo resno. Hvaležna sem za vse kar je storil zame. Je odličen zdravnik, operater in predvsem človek !!!

    Danijela Vuzem 10.12.2014 ob 12:41
  • Po operaciji desnega kolka sem imel zaradi padca še zlom stegnenice. Pripeljali so me v UKC- Travmatologija in imel sem veliko srečo, da me je sprejel in že drugi operiral dr. Matevž Tomaževič. Upošteval sem vsa njegova priporočila in danes že lahko hodim skoraj 5 km, utrjujem stegenjske mišice, delam vaje za moč in nestrpno čakam na rehabilitacijo v Dolenjskih Toplicah. Na tem mestu se zahvaljujem dr. Tomaževiču za vso njegovo strokovnost, človečnost, umirjenost in zaupanje, ki sem jo bil deležen v času mojega zdravljenja v UKC. Želim mu še veliko zdravstvenih uspehov, osebnega zadovoljstva in bodimo ponosni, da imamo še take strokovnjake v Sloveniji! Hvala in srečno!

    1 2
    IZTOK ZIDAR 22.11.2021 ob 14:36

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.