Medium_mirko_omejc
Povprečna ocena: 5.0
5.0
3 ocene

dr. med. Mirko Omejc

SpecializacijaAbdominalna kirurgija, Splošna kirurgija
Mesto zaposlitveMedicinska fakulteta v Ljubljani
Univerzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

Telefon+386 (0)1 522 47 88
E-mail

Opis

UKC Ljubljana SPS Kirurška klinika KO za abdominalno kirurgijo
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Neizmerno sem hvalezna saj mi je pred leti resil sina...kot zdravnik kot clovek,samo za vzgled ostalim...nikoli ga ne bom pozabila,prav tako tudi moj sin...zelim si,da bi vec zdravnikov opravljalo svoje delo z duso..kot prof. Omejc

  Anonimno 31.07.2015 ob 21:08
 • Je izreden zdravnik,prijazen,predan svojemu delu in pacientom.Vedno je pripravljen pomagati bolniku in njegovim najbližjim s toplo,prijazno besedo in svojo strokovnostjo.Leta 2015 me je operiral in lahko rečem samo HVALA vam prof.dr.Omejc.

  Jožica Kovačič 06.02.2016 ob 9:40
 • Spoštovani ! Ker sva z ženo ( Zvezdana, stara 52 let ) kar šokirana od prejetega pisma iz Diagnostičnega centra Bled, kjer je bil ženi uspešno odstranjen 2,5 cm velik polip in ker je prišlo pismo o histološkem izvidu, ki govori o invanzivnem žleznem karcinomu, ki je dobro diferenciran in ker je primarij g. Milan Stefanovič predlagal v pismu ženi, da se zglasi pri vas z vso zdravstveno dokumentacijo zaradi operativnega posega v črevesju, Vas spoštovani profesor sprašujem, kaj ta diagnoza pomeni, predvsem pa ali je to kirurško ozdravljivo. V vednost tudi to, da je žena že jutri 2/9-2015 naročebna ob 18.00 uri pri osebnem zdravniku v Postojni, kjer bo prejela napotnico za prihod do vas in kaj vse morava opraviti, da bi do tega pogovora z vami prišlo čimprej, ker kakor tudi piše v pismu Diagnostilčega centra Bled, Vi na kliniki določite nato datum operativnega posega. Zelo sva iz sebe in prosim vas za vaše pojasnilo kako naprej in kdaj bo lahko prišlo do prvega srečanja z vami ! Lepo pozdravljeni iz Postojne mož Vlado Primec

  Zvjezdana Primec 01.09.2015 ob 13:27
 • Prof. Omejc me je sprejel praktično takoj, ko sem dobila diagnozo rak ascedentnega kolona, z zasevki v jetrih. Prvi vtis - zdravnik, ki sem mu od prvega srečanja dačje zaupala - diagnozo pojasni realno, hkrati obzirno. Zdravnik, ki je tudi Človek. Z veliko začetnico. Ta prvi vtis sem samo utrjevala tekom operacije in zdravljenja, ki je sledilo. Hvaležna za to, da sta se najini poti srečali.

  20 8
  Anonimno 21.11.2019 ob 11:33
 • Dr. Omejc je bil preobremenjen in se je do pacientov vede kot mehanik. Izrekel je stavke, ki si jih zdravnik ne sme privoščiti.

  8 5
  Anonimno 22.01.2020 ob 14:17

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.