Medium_mirta_ko_elj
Povprečna ocena: 2.0
2.0
1 ocena

dr. med. Mirta Koželj

SpecializacijaInterna medicina
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

Telefon+386 (0)1 522 29 35

Opis

UKC Ljubljana SPS Interna klinika KO za kardiologijo
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Obiskujem redne kontrole, zadnja leta se je odnos zelo zeloo poslabšal. V podrobnosti ne bi šel (ker se še vedno "zdravim" pri njej) in ne bi rad vsega skupaj samo še poslabšal. Lahko samo rečem, da bi od zdravnika, ki naj bi zdravil srčne bolezni, pričakoval vsaj malo srčnosti in topline, ki pa je v tem primeru ni niti zaslediti. Sprašuje se, kje je kak filter, ki poleg izobrazbe preverja tudi psihološki profil teh ljudi, saj bi konkretna oseba bolj sodila na kak računalniški (programerski) oddelek, kot da opravlja delo z ljudmi, ki ji več kot očitno gremo na živce...

    Anonimno 13.07.2017 ob 9:11
  • Preživel sem že 2 srčni operaciji in obakrat ob veliki strokovni in srčni podpori zdravnice. Brez nje me verjetno ne bi bilo več. Zavzetost za pacienta, stalna skrb, tudi izven rednih kontrol in obiskov mi je vlivala pogum in občutek, da bom kljub težkemu zdravstvenemu stanju prebrodil tudi to. Tudi po končanem post operativnem zdravljenju sem še vedno in še imam občutek, da nekdo skrbi za mene in da se na takšno zdravstveno oskrbo lahko vedno zanesem. Takšnih zdravnikov bi si vsak želel, saj ne skrbijo samo za zdravstveno rehabilitacijo ampak s svojim dejanjem in zdravljenjem omogočajo tudi zdravstveno in psihično kvalitetno življenje.

    85 75
    Marjan Bovha 27.01.2022 ob 9:39

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.