Medium_ihan_hren
Povprečna ocena: 4.2
4.2
5 ocen

dr. med. Nataša Ihan Hren

SpecializacijaMaksilofacialna kirurgija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Opis

UKC Ljubljana SPS Kirurška klinika KO za maksilofacialno in oralno kirurgijo
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Sila prijazna, pravi cukrček!:) vrhunski strokovnjak. Najlepša hvala za imenitno narejeno inštalacijo implantata! Je že več kot 10 let od tega pa je še vedno v odličnem stanju!:))

  Željka Augustinovič 26.11.2011 ob 23:59
 • Gospe doktor iskrena hvala. Ponovno mi je sestavila obraz pred 8. leti po nesreči. Po taki izkušnji ti postane taka oseba ljuba, čeprav je sploh ne poznaš.

  Anonimno 02.03.2014 ob 2:10
 • Ona mi je opravila operacijo obeh čeljusti. Pred posegom mi je na pregledu vse natančno razložila in si vzela čas zame, za vprašanja. Po operaciji je spremljala stanje še 2 leti. Vedno zelo prijazna, v veselje mi je bilo hoditi k njej na preglede :) Aja, pa operacija je tudi uspela maksimalno :)

  Mateja 11.06.2013 ob 23:01
 • Pri njej sem bi 3x, naredila je 3 napake na treh zobeh. Izruvala zob, ker je menila, da je poka-pa ni bila, le zagnojen vrh po apikotomiji-ni raziskala zakaj se predel nad korenino ne pozdravi. Ni ugotovila preproste bolečine med zobom in čeljustjo, ki jo je povzročil dolgotrajen mostiček, ki se je zažrl v kost, korenina zoba sicer zdrava, posledično veliki stroški in nepotrebna obdelava sicer zdravega zoba-tudi tu je mislila da gre za poko, na srečo ga ni izruvala. Pri tretjem zobu takoj definira fantomsko bolečino, ne preišče vzroka, kljub temu, da ORL in nevro zdravniki definitivno povedo svoje mnenje, da ni nič narobe. Povzroči jo globoko parodontalno vnetje sosednjega zoba v globini 13mm, razširjeno že v kosti, žal ni edina na tem oddelku, s katerimi se nebi rad srečal še kdaj. Na daleč bi se ji izognil. Malomarna zobozdravnica! Mnenja pacienta ne upošteva, takrat je glasna do pacientov (beri vpije nanje), na pritožbe ne odgovarja, jih meče v koš, kar je hud prekršek. Samovšečna!.

  Anonimno 10.12.2014 ob 4:52
 • Izredno strokovna in vedno prijazna. Poseg in možne zaplete je zelo podrobno razložila že ob prvem obisku. Poseg in zdravljenje potekala bp, z izidom zelo zadovoljen, z njenim odnosom pa še bolj.

  Anonimno 15.02.2018 ob 16:44

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.