No-image
Povprečna ocena: 4.2
4.2
6 ocen

dr. med. Nataša Podbregar Berginc

Mesto zaposlitveZdravstveni dom Celje

Kontakt

Telefon+386 (0)3 543 42 33

Opis

specialistka splošne medicine
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Z zdravnico sem zelo zadovoljna. Od zdravnice ne pričakujem prijaznega kramljanja, za to nimam časa, ona pa najbrž tudi ne, to navsezadnje tudi ni njena naloga. Ključno je, da posluša - ne moje diagnoze, ampak dejstva. Njene diagnoze doslej so bile pravilne, če je bila v dvomih je odredila ustrezne preiskave.

  K. U. 23.02.2017 ob 9:40
 • Jaz sem bila z zdravnico zelo zadovoljna. Deluje mi zelo razumevajoče, prisluhne o mojih problemih in mi deluje zelo človeško.

  Karmen Rejc 04.08.2017 ob 11:18
 • Žal sem nad zdravnico razočarana. Pri njej se počutim samo kot številka, deluje arogantno in naveličano. Je neprofesionalna, saj medtem ko sediš pri njej na stolu, opravlja privatne telefonske pogovore. Pri njej pogrešam človečnost.

  Anonimno 07.11.2016 ob 12:42
 • Ja zdravnica res deluje nekoliko naveličano vendar prisluhne pacientu in se potrudi pri zdravljenju. Jaz sem z njo v osnovi zadovoljen.

  Mitja Tofant 22.12.2016 ob 12:33
 • Z zdravnico sem bila zelo zadovoljna, vendar sem jo zaradi selitve v drug kraj žal morala menjati. Pri meni se še ni zmotila v diagnozi, vedno ko sem jo rabila sem pri njej vse uredila. Skratka super

  Anonimno 06.11.2017 ob 15:19
 • Z njo sem zadovolna.mi prisluhne in nikoli ne obravnava da stimuliram ceprav sem vcasih prisla tja veckrat na mesec.vedno me je vzela resno in pozdravila do zdaj se vse moje nevsecnosti in bolezni.ne grem pa tja na babji cvek zato tudi tega od nje ne pricakujem.sma se pa veckrat cemu nasmejale in men je super clovek.

  29 21
  Lea Reberšak 04.09.2019 ob 20:55
 • Zdravnica je zelo vredu. Izredno je razumevajoča, človeška, prijazna, prepozna stisko ljudi in skladno s tem ukrepa.

  3 0
  Anonimno 22.05.2020 ob 22:55

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.