No-image
Povprečna ocena: 4.1
4.1
4 ocene

dr. dent. med. Nevena Josipović

Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • presenečenje ob prvem obisku brušenje zobnega kamna in si v trenutku ob 30E naslednje naročilo naslednji mesec puljenje naslednji mesec brušenje in" bela plomba s tem da me zob boli 25e naslednji mesec op. tudi dvakratno slikanje zob z namenom da mi naredi protetiko navadno sem dobila napotnico za protetika a ne vem na koga se naj obrnem. Po vprašanju h komu naj grem je rekla da jih je ogromno ampak jaz sem upokojena in nimam čez 1000 e sredstev za protetika. Zanima me kaj sploh dela v ambulanti preko zdravstva če pa se vse plačuje.

  Anonimno 02.04.2013 ob 16:04
 • tudi jaz imam eno tako iskušnjo pri tej zdravnici.ni me napotila k specijalistu za brušenje zobnega kamna temveč ga je sama pobrusila na brzino tako sem imela vse robate zobe od zunaj in od znotraj.naroči te za 3 mesece pa ti popravi samo en zob vnekaj minutah in spet čez 3 mesece medtem se mi krušijo drugi zobje.zelo gre vse skupaj počasi in nič ne naredi v celem letu.sploh nevem kam bi še lahko šla h kateremu zobozdrvniku ki bi nardil več oz si bi vzel več časa za pacienta in te naročil na krat rok.ali samo služijo ne naredijo pa praktično nič.za celo leto ti popravi 3 zobe?kje je tu logika?imam pa isto zdravnico neveno josipovič

  Anonimno 18.03.2013 ob 22:09
 • Pozitiven odnos, prijazna, zobi so lepo narejeni! Zelo zadovoljna!

  Jana Ognjanovic 15.04.2014 ob 9:54
 • Super prijazna zobozdravnica

  Anonimno 10.12.2013 ob 18:31
 • Očitno nas vse moti plačilo brušenja zobnega kamna, žal pa tega, kot mnogih drugih opcij urejanja zobovja NE KRIJE ZAVAROVALNICA - KAR BI BILO NUJNO POTREBNO, glede na situacijo pri nas. Moje mnenje oz. izkušnja je zelo pohvalna.. Redko prideš do zobozdravnika, ki si vzame čas zate in te "obdeluje" z občutkom. Od mene VELIKA POHVALA DR.JOSIPOVIĆ!

  Ana Žana 18.08.2015 ob 2:10
 • ne morem brez tega da nebi napisala še kaj po pol leta "zdravljenja imam dve plombi izpuljen zob in seveda odstranitev kamna to je bilo prvo opravilo. zanima me kje lahko mi tako imenovani penzjonjisti z manjšo penzijo sploh obiščemo zobozdravnika?? ker tako kot se dela tukaj v zdravstvu kljub dodatnemu zavarovanju da se vse plačuje imam občutek kot da sem hodila "privat" zelo sem razočarana sploh pa zato ker me zdaj oba plombirana zoba bolita kljub belim plačjlivim plombam. kam se naj obrnemo za bolj kvalitetnejšo opravilo???

  sonja manaskov 05.04.2013 ob 17:52
 • Zobozdravnica ima zelo negativen odnos do svojih pacientov. Daje neprimerne komentarje med samim delom, tako da sam nimaš možnosti komentirati oz. podajati svojega stališča. Za čiščenje zob, katero stane 30 e, je porabila zgolj 5 minut svojega dragocenega časa. Imam zelo negativno izkušnjo s zobozdravnico in je ne predlagam za vašo osebno zobozdravnico.

  Anonimno 30.01.2013 ob 20:15
 • K omenjeni zobozdravnici sem prišel po zelo slabi izkušnji pri šintarci (žal drugega izraza ni mogoče najti). Pozitivno presenečen. Pri praktično vsakem postopku injekcija, za katero pred tem nisem niti vedel, da je obstajala. Zobe porihta hitro in učinkovito. Nikoli ni problem priti na vrsto, če je karkoli relativno nujnega (zato se tudi podaljša čakanje pri ostalih ampak to je normalno). Pojavljajo se seveda tudi napake in čuden odnos medicinske sestre ampak na splošno - super zobozdravnica, zaradi katere si spet upam kazat zobe.

  6 4
  Anonimno 25.07.2020 ob 23:49

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.