No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
5 ocen

dr. med. Nina Zupančič Križnar

SpecializacijaNevrologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • Izredno empatična, simpatična, strokovna, kompetentna in korektna strokovnjakinja. Če ste naročeni pri njej, ne rabite imeti nobenega strahu, ker je zelo prijetna in se človek prav z lahkoto odpre in ji vse iskreno pove. In potem, ko dobiš domov izvid, ni v njem nikakršnih "domnev, predvidevanj, sumničenj, nakladanj, ...). Zelo korektno - kolikor si pač bil korekten, pošten in iskren ti sam. Itak je vse skupaj samo tebi v korist (ali pa v škodo - kot se pač sam s tvojimi problemi soočaš). Ko bi le bili vsi zdravniki taki! Hvala vam, ga. Nina! B

  Anonimno 08.01.2014 ob 19:47
 • Izredno empatična, strokovna in simpatična zdravnica. Čisto prava za delo s takšnimi pacienti. Samo upam, da je vse te njihove usode ne bodo zlomile.

  Anonimno 17.12.2013 ob 21:32
 • Njo sem srečal samo enkrat v življenju in upam, da nikoli več. Gospa je hladna, izjemno arogantna. Dobiš občutek, da je celotna Nevrološka njena privatna klinika, seveda se ima za strokovnjakinjo, ampak kakšna strokovnjakinja je to, če še človek na zna biti. Groza, kakšni ljudje se odločajo, da bodo opravljali poklic zdravnika.

  Anonimno 10.01.2017 ob 9:06
 • Pravzaprav so moji predhodniki že vse napisali, tako da lahko dodam samo, da delim mnenje z njimi. Je zdravnica z velikim Z in človek z velikim Č. Profesionalizem in strokovnost temeljita na empatiji in pozitivni usmerjenosti. Če že moram biti bolna, sem srečna, da sem njena pacientka.

  Magda Kastelic Hočevar 11.10.2017 ob 10:35
 • Bila sem pri njej na pregledu. Je izredno simpatična, prijazna res strokovna vse pohvale za njo. Takih kod je ona res primanjkuje. Sem res vesela da sem prišla k njej v ambulanto Hvala njej. bila sem že prej pri eni drugi zdravnici ne bom izpostavljala njenega imena, a je bilo prav grozno. Vse pohvale Dr. Zupančič Križnar Nini hvala vam za vašo prijaznosti.

  Majda Sever 15.11.2017 ob 23:47
 • Že nekaj let sem njena pacientka. Dr. Zupančičeva je v vseh pogledih izvrstna zdravnica. Strokovna, objektivno razloži vse variante zdravljenja , opozori na morebitne stranske učinke. Brez pomislekov ji zaupam vse težave, saj vem, da me posluša (in sliši!). Ko bi bilo več takšnih zdravnikov. Resnično HVALA!

  Anonimno 08.03.2014 ob 23:21

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.