No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
8 ocen

dr. med. Pepita Taneska

SpecializacijaGinekologija in porodništvo
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 9 mnenj

 • SAME POHVALE Nepričakovano je prevzela poseg, ki bi ga morala opravljati moja osebna zdravnica pa slučajno ni mogla zato sem dobila navodila od moje zdravnice, da bo, če se strinjam poseg opravila dr. Taneska, ker jo je pohvalila, da obvlada in da je prijetna sem privolila. Poseg je bil opravljen pod lokalno anastezijo (CIN1 do CIN2). Glede na to, da še nisem imela spolnih odnosov in da me ponavadi že sam pregled kar pošteno boli dokler se nožnica ne navadi, sem ji to povedala sva se pogovorili in mi je vse razložila kako in kaj. Poseg je bil malce neprijeten vendar je bil hitro končan okoli 10min. Tri mesece po posegu sem imela pri dr. Taneska kontrolo, ki je potekala popolnoma neboleče. Celjenje je bilo uspešno tako, da je sedaj vse vredu.

  Anonimno 12.09.2012 ob 20:20
 • Dr. Taneska sicer ni moja zdravnica, vendar sem imela priložnost videti njen odnos do njenih pacientk in tudi slišati njihovo mnenje. Kar sem videla in slišala mi ni dalo miru, da ji tudi jaz ne izrečem vse pohvale! Še posebej je name naredila tako pozitiven vtis, ker sem imela priložnost videti, da je oseba z zelo širokim in poglobljenim znanjem - ne samo medicinskim. Izjemno sem sicer tudi zadovoljna s svojo zdravnico, kar sem tudi zapisala.

  Anonimno 12.04.2014 ob 15:00
 • Pohvala tudi z moje strani! Ni moja ginekologinja, vendar mi je bila dodeljena za opravitev manjšega posega. Prijazna, topla oseba z ogromnim čutom za pacienta!

  Anonimno 13.11.2017 ob 15:25
 • Nad dr. Tanesko sem absolutno NAVDUŠENA! Je zelo zelo prijetna in temeljita pri pregledih in kontrolah. Na ginekološko urgenco sem prišla prestrašena, ker je moj osebni ginekolog pri pregledu našel neke vrste cisto ali tumor neznane sestave pri desnem jajčniku. Dr. Taneska me je pregledala, se mi popolnoma posvetila, me poslala tudi na UZ trebuha in na odvzem tumorskih markerjev, vse razložila in me pomirila. Na srečo se je po več tednih kontrol in pregledov (vedno pod njenim nadzorom) izkazalo, da sem imela hemoragični corpus luteum, ki se je na koncu sam od sebe sčistil oz. izginil. Po mojem mnenju je dr. Taneska zelo strokovna zdravnica in predvsem čudovita oseba!

  Helena Kostanjevec 31.03.2016 ob 11:06
 • Tudi sama bi želela pohvaliti dr. Tanesko, čeprav ni moja ginekologija. Dodeljena mi je bila za manjši, a pomemben poseg. Njena toplina, dostopnost in čut za pacienta so delovali izjemno blažilno za moje strahove, zato sem ji zelo hvaležna. Še bolj presenečena in globoko hvaležna sem ji bila, ko me je - v času korone - nepričakovano osebno poklicala z obvestilom o izvidih in rezultatih operacije ter toplim in spodbudnim mnenjem. Hvala, dr. Taneska!

  Anonimno 26.06.2020 ob 11:02
 • Tudi jaz sem imela izkušnje z dr. Taneska. Tako prijetno presenečena sem bila že ob prvem obisku v njeni ordinaciji. Pod njenim vodstvom sem imela tudi poseg. Zdravnica je zelo strokovna, izjemno pogovorna, brez najmanjše težave mi je razložila kako bo poseg potekal in bila odprta za vsa moja vprašanja. Najbolj pa me je presenetil njen čuteč odnos in toplina, za kar sem ji še posebej hvaležna.

  89 88
  Nataša Žagar 20.07.2021 ob 9:13
 • Za zdravnico Pepito Tanesko same pohvaleeee! Imela ze kar nekaj pregledov pri njej, danes tudi poseg. Zelo prijazna, pohvale !! Izredni čut za pacienta, strokovna, prijazna.

  6 6
  Anonimno 10.04.2024 ob 15:10
 • Najboljša zdravnica v Sloveniji :)

  5 5
  Anonimno 11.04.2024 ob 15:39
 • Neizmerno sem hvaležna ge. Taneski za izredno pozitivno izkušnjo. S svojo milino, občutkom za sočloveka, časom, ki si ga je vzela za pogovor..., me je pomirila, me navdala z upanjem in zaupanjem. Kljub slabi diagnozi in mnenju konzilija, sem ji popolnoma zaupala. Dogovorjenega se je v celoti držala in še do danes (po 7-ih letih), se bolezen (rak) ni ponovila. Iskrena hvala še enkrat in ostanite taka kot ste. Človek in Strokovnjak. HVALA

  4 6
  Anonimno 11.04.2024 ob 11:29

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.