No-image
Povprečna ocena: 4.8
4.8
4 ocene

dr. med. Peter Ješe

SpecializacijaOrtopedska kirurgija
Mesto zaposlitveSplošna bolnišnica Jesenice
Zdravstveni dom Kranj
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • Dr. Ješe je opravil invazivni poseg pri moji hčeri; pred tem je že v procesu diagnostike sodeloval z njeno ortopedinjo. Neposredno pred posegom si je vzel čas za pogovor, pojasnila in tolažbo, tako da nas je opogumil in pomiril. Vzbuja zaupanje, ker je njegov pristop strokoven in hkrati topel. Pove odkrito vse možne izide in primerno razumljivo za laika in tudi za mladega pacienta. Hčerka zdaj okreva in dal nam je upanje, da bo z njeno nogo vse ok. Zelo smo mu hvaležni.

  Anonimno 24.07.2014 ob 18:44
 • Dr Ješe je strokovnjak, ki mi je rešil hrbtenico in mojo hojo. Brez njega bi bil danes moj spremljevalec invalidski voziček. Nihče me ni upal operirati, vsi so mi napovedovali voziček. Ko so mi drugi svetovali njega, je bil njegov odnos in zdravljenje resen izjemen - strokoven, človeški, prijazen. Realno in strokovno mi je razložil situacijo in moje možnosti.Na moje dvome, skrbi in vprašanja je deloval pomirljivo in potrpežljivo. Do zdaj še nihče tako, čeprav nimam slabih izkušenj z drugimi. Zelo zahtevna operacija je potekala brez zapletov, pa tudi zdravljenje v bolnici.Ni mi žal čakanja v vrsti prav zanj. Rehabilitacija je bila dolga in naporna, kar mi je napovedal, ves čas me je spremljal, svetoval. Moja hvaležnost do njega in spoštovanje sta brezmejna. Dr Ješe Peter je vreden zaupanja kot Zdravnik in Človek. S. P.

  Anonimno 27.12.2015 ob 12:27
 • Zdravnik z veliko začetnico in enako Človek. Strokovnjak najvišjega nivoja pri diagnostiki in operativnih posegih. Njegov odnos do pacienta je strokoven in človeško topel, kar bolniku veliko pomeni. Jaz sem danes spet po zaslugi njegovega strokovnega operativnega posega spet zdrav, spet hodim in nimam več bolečin, čeprav je izgledalo, da bom invalid. Iz srca sem mu hvaležen.

  Anonimno 04.05.2012 ob 19:35
 • Ker ne vem ali je to ta ortoped za katerega mislim,bi vas prosil,če mi ga lahko nekdo opiše po izgledu kak izgleda,saj če je pravi potem dam zanimiv komentar-hvala

  Anonimno 27.08.2014 ob 12:57
 • Moji ženi je ob zelo hudih bolečinah v kolenih gospod doktor ugotovil,da je vse v glavi.S tako"diagnozo" se seveda nismo strinjali in žena je obiska dr.Stoka v Ljubljani,ki pa je takoj ugotovil da gre za putiko.

  12 18
  Anonimno 20.02.2020 ob 12:53

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.