No-image
Povprečna ocena: 2.0
2.0
1 ocena

dr. med. Petra Schollmayer

SpecializacijaOftalmologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • KATASTROFA! Področni oftalmolog me je po 1,5 leta zdravljenja poslal k njej, saj mi sam ni mogel več pomagati. Sicer, me je prvič sprejela ma kontrolo po dokončani terapiji, na katero sem naročena ob 9h zjutraj čakala do 14h popoldan. Kasneje pa sva se srečali še enkrat ob ponovnem poslabšanju, takrat me je zelo neprofesionalno odslovila, z izgovorom, da ima preveč dela in da se nima časa ukvarjati z mano, ker ima druge pomembnejše primere. K njej sem odšla z velikim upanjem, da sem končno našla nekoga, ki se bo celostno lotil mojih težav (kronična diagnoza), odšla pa sem zelo razočarana in z občutkom še večje obupanosti ter zaničevanja mojih težav v oziru na ostale paciente. Moje težave so zame največje. Menim, da ima vsak pacient pravico do enakovrednega zdravljenja in obravnave. Malomarnost pod mejo tolerance.

    89 64
    Anonimno 26.01.2018 ob 23:44
  • Za gospo. Schollmayer lahko rečemo, da je ena tistih v zdravstvu, ki se je skoraj "čez noč pokvarila" . Sam sem se z gospo Schollmayer srečal prvič leta 2011 ali 2012 in takrat je bil njen odnos in preiskave , ter rešitev problema popolna. Odnos je bil na visokem nivoju. Če bi me kdo popvrašal o njej takrat, bi lahko izrekel samo pohvale. Lani sem bil prvič pri njej zaradi očesnih težav v samoplačniški ambulanti, kjer mi je bilo zaračunanh nekje 200€ za 3 obiske. Sem nisem prištel še goriva, denarja za kapljice in seveda čas. Težav nisva rešila, kar sicer ni toliko moteče kot splošni občutek, da se ji gre za denar. Pregledi so bili izjemno površni, na koncu v zasebni ambulanti primanjkuje en kup aparatur, ki bi jih moral imeti zasebni oftalmolog, da ne omenjam, da je izjemno težavno pridet v stik z njo preko telefona, ko potrebuješ dodatne informacije. Celoten sistem v samoplačniški ordinaciji je zastavljen pri njih slabo in ves čas te preveva občutek neorganiziranosti, površnega pregleda in na koncu močno plačaš. Da ne omenim, da se ure, kot smo naročeni sploh ne držijo in potme brez problema čakaš 1 uro ali več na pregled, ki je tako osnoven, ki ga opravijo v vsaki očesni ambulanti na napotnico. S tem, da tam ne plačaš 70€! Glede, da ga.Schollmayer "slovi" kot strokovnjakinja na področju probelma suhega očesa bi pričakoval od nje večjo zavzetost in poglobljeno reševanje težav, saj če plačaš 200€ pričakuješ več in ne, da si na koncu zgolj in le ob denar in klasično besedičenje, da si naj človek daje v oko vsako uro umetne solze, oči, ki se gnojijo pa se naj spirajo s tekočo vodo! ( od nekoga, ki je specijalist ne bi pričakoval takšnega amaterskega obnašanaj, saj si lahko z vodo naredimo še dodatno poslabšanje ). Po dogodkih v letu 2017 jo močno odsvetujem, saj se na izkušnje z letom 2011 oz. 2012 njen pristop do pacienta močno poslabšal in brez dlake na jeziku bom zapisal, da vidi zgolj le še denar. Žalostno.

    69 57
    Anonimno 01.04.2018 ob 9:11

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.