Medium_rado_jan_a
Povprečna ocena: 4.2
4.2
11 ocen

dr. med. Rado Janša

SpecializacijaGastroenterologija, Interna medicina
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 12 mnenj

 • Izredno pozitivna izkušnja z dr. Janšo. Name kot na pacienta je gledal celostno. Zelo korekten in oseben pristop. Strokovno, nežno in z občutkom opravljena gastroskopija. Na pogovoru zelo prijazen in ustrežljiv. Čutiš, da ti hoče resnično pomagati... Najbolj pozitivna izkušnja z vsemi zdravniki do sedaj!

  Anonimno 16.06.2014 ob 15:04
 • Hvala Bogu za take zdravnike. Zelo človeški, dostopen, prijazen. Z lahkoto mu zaupam vse težave, tudi kaj, kar ne spada v zdravljenje, zelo rad se šali. Edina pripomba je, da ne pošilja izvidov pravočasno.

  Anonimno 16.06.2013 ob 0:27
 • Zelo prijazen, razloži stvari, strokoven.

  Anonimno 02.04.2013 ob 8:46
 • Enkraten zdravnik! Če vi bili vsi kot dr. Janša, bi bilo v zdravstvu čisto drugače,

  Andraž Svetek 08.04.2015 ob 9:37
 • Delal mi je kolonoskopijo v Barsosu. Bolelo me je, bilo je skoraj nevzdržno. Na moje krike bolečine se sploh ni odzval, morala sem zahtevati, da preneha za krajši čas s posegom. Poden, koloonoskopija ne bi smela nikoli tako boleti!!! Upam, da mi ni poškodoval črevesja.

  Anonimno 31.07.2014 ob 16:27
 • jaz imam celjakijo in me zanima ker mi ne zna nobeden odgovoriz prosim lepo ce mi lahko odgovorite. rabim 5 procentni minoxidil ki ga stavim na lasisce ali lahko vpliva na celjakijo, LP Simon

  simon arcon 06.05.2016 ob 11:29
 • Ko do zdravnika prideš, ima korekten in prizadeven odnos do pacienta. Gastroskopijo mi je delal dvakrat zelo lepo. Moti me, da se pred oziroma ob ponovnem pregledu, v primeru daljših postopkov, ne spomni primera, in se tudi ne poglobi v dosedanje izvide in ugotovitve, razvidne iz kartoteke.

  Anonimno 30.10.2014 ob 22:41
 • Najboljši,prijazen , se za človeka zelo trudi , nimam besed s katerimi bi mu izrekla hvaležnost ob zdravljenju mojega moža .Hvala gospod doktor.

  MAJA MARKIZETI 01.07.2015 ob 12:45
 • Načeloma dober zdravnik z veliko nazivi. nedostopen med delovnim časom, lahko da je strokoven, ampak do pacientov nima odnosa. Ima dolge čakalne vrste. Preden je začel z zdravljenjem, je preteklo 6 mesecev. Kot njegova pacientka sem ležala v bolnišnici in me niti enkrat ni prišel pogledat, čeprav sem ga videla in slišala na hodniku. Kot zdravnik me je zelo razočaral.

  Anonimno 28.08.2013 ob 13:09
 • Zaradi povišanjih markerjev in težav opravljam različne preiskave, vse pri dr. Janši. Kolonoskopija, gastroskopija - obe preiskave sta bile resnično boleče glede na to, da je želodec in črevesje v mojem primeru razdraženo. Vendar se je dr. Janša maksimalno potrudil, me med samo preiskavo bodril in vzpodbujal. Preiskave kljub res neznosnim bolečinam ni prekinil za kar sem mu danes močno hvaležna, saj je bil to edini način, da ugotovimo kaj je narobe. Kot so pisali že pred mano....dr. Janša je v prvi vrsti ČLOVEK!!! Posluša bolnika, sprašuje in trudi se za vsakogar posebej. Še vedno me čaka kar nekaj preiskav, a kar se tiče dr. Janše mu lahko rečem le HVALA!! Lep pozdrav.

  Anonimno 17.01.2018 ob 8:57
 • V času moje bolezni, ki je trajala precej časa in je bila zelo kompleksna je prvi zdravnik, ki mi je dal občutek, da želi pomagati. Zdravnik z velikim srcem in posluhom za človeka. Res pa je, da je obremenjen in ima vsega preveč in včasih pozabi zgodovino bolezni. Bila sem tudi pri njemu na oddelku. Res ga ni bilo veliko videti ampaj poskrbi pa za celosten pristop do bolnika...česar v Sloveniji ni celiko. Sploh v Celju na gastro oddelki veliko razočaranje. Vzvišen odnos do pacientov, arogantnost in nesramnost medtem, ko je dr, Janša pravi balzam za dušo.

  6 3
  Karmen Posedel Golob 02.11.2020 ob 9:03
 • Predvsem prvo Človek potem pa zdravnik. Zmeraj se odzove in pomaga na vse možne načine, če se le da. Je zelo prijazen, dostopen in profesionalen. Veliko mi je pomagal in ni dovolil, da čakam medtem, ko se drugi niso tako zavzemali.

  1 0
  Anonimno 11.01.2021 ob 15:46

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.