No-image
Povprečna ocena: 3.4
3.4
7 ocen

dr. med. Simona Šteblaj

SpecializacijaAnesteziologija, reanimatologija in perioperativna intenzivna medicina, Intenzivna medicina
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Opis

UKC Ljubljana SPS Nevrološka klinika KO za nevrologijo
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Na oddelku intenzivne terapije Nevrološke klinike v Ljubljani, je v času bivanja in terapije mojega očeta ob potrjenem Guillain Barre sindromu, postala zdravnica specialistka Simona Šteblaj njegova zdravnica. Naše izkušnje so zelo pozitivne! Vedno je bila prisotna in tudi dosegljiva preko telefona. Stanje in zdravljenje je znala predstaviti in konkretno povedati kaj se dogaja, kako poteka zdravljenje ter plan za naprej! Z njeno dobro energijo ter požrtvovalnostjo- seveda s sodelovanjem celotne ekipe- je bilo zdravljenje, spremljanje stanja ter pravilnega planiranja uspešno!

  Polona ZAJC 04.03.2015 ob 7:33
 • Zdravnica ne premore empatije, ne poda odgovorov na vprašanja, ki jih zastaviš. e zelo neprijetno počutiš ob njenem obisku - morda je že kar malo vzvišena in se ji ne zdi vredno razlagati stvari, ki pacienta zanimajo - vsaj tak nastop ima in tak občutek daje. Vse to se ne nanaša na strokovnost, samo na medčloveški odnos.

  Anonimno 30.06.2012 ob 9:17
 • Zdravnica ima zelo pozitiven odnos do bolnika, vzame si čas za razlago svojcem in ima visoko strokovno znanje.Rada razlaga o postopkih, ki se izvajajo in natančno in enostavno odgovori na nerazjasnjena vprašanja. Imam občutek, da ve kaj dela. Imam zaupanje v njeno delo. Imel sem občutek varnosti in upanja za ženo. To mi je zelo pomagalo.

  Stana 27.07.2012 ob 0:56
 • pozdravljeni, nikakor ne morem razumeti, kako ima nek zdravnik lahko tako vzvišen odnos in kako si ne more vzeti vsaj malo časa za podajanje informacije pri tezkem bolniku. Pričakovali smo vsaj malo razumevanja v naši stiski, odgovor je pa bil, da vse delajo po najboljših močeh. Ni bilo na žalost tako. Ne bi želela nikomur doživeti njene hladnosti. Inga

  Anonimno 27.11.2014 ob 23:56
 • Kaj naj rečem o zdravnici, ki rešuje življenja? Ne gre samo za skrb za bolnika, za strokovnost, odnos...gre za osebnostne lastnosti, ki jih imaš ali pa ne...Hvala dr. Šteblajeva

  Anonimno 24.02.2013 ob 20:27
 • Jaz pa na žalost nisem imel nobene dobre izkušnje. Vendo je bila osorna, težko smo čakali informacije, na katere je vsak dan zamujala, ni pokazala nobvene empatije do naše stiske, na kratko nas je "odpravila", včasih tudi odgovorila, kaj lahko sploh pričakujemo in, da se itak vse dela maksimalno. Skratka, ne bi želel biti njen bolnik.

  Janez 18.04.2013 ob 23:32
 • Hvala za vso skrb, pozornost, požrtvovalnost in sočutje. Kljub slabemu izhodu zdravljenja moža vas ohranjam v lepem spominu. Znala ste me pomiriti, imela sem občutek varnosti in zaupanja.

  Anonimno 25.12.2014 ob 20:07

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.