No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
2 oceni

dr. med. Tereza Rojko

SpecializacijaInfektologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

Telefon+386 (0)40 392 396
E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 2 mnenji

  • Dr. Tereza Rojko je odlična, srčna in profesionalna, prisluhne, svetuje, razloži, pomaga... Mojo mamo je pomagala ozdraviti, edina ugotovila kombinacijo antibiotikov (ime mame : Amalija Milenković, roj. 4. 7. 1926, stanuje na JAKČEVI 17, lJ. Nujno vas potrebujemo, dr. TEREZA ROJKO, NUJNO potrebujem ravno zdaj. Jaz sem prostovoljka, humanitarka. Tudi predsednica Tajnic Ljubljane. Prijateljica ,ki je bila Tajnica Slovenije leta 2015, KLAVDIJA DOVEČER mi je zaupala in me prosila za pomoč zaradi svojega očeta. gospod Dovečer je star 66 let, 3 mesece je v komi. Ne vedo zakaj. Padel je v gozdu, tam so ga našli z glavo navzdol. Oživljali so ga in uspeli, koma je baje povezana s postopki oživljanja, tako so rekli njegovi hčerki. PO 3 mesecih je gospod še vedno v komi, ran ob padcu ni imel, verjetno je padel zaradi spotika. Po odpustku iz cELJSKE BOLNIŠNICE SO GA prepeljali v Topolšico, tam je sedaj. PO 3 mesecih je imun na vse antibiotike. Zdaj je dobil še bakterijo BAUMAN, zato so ga v Hospicu zavrnili. Hči je obupana. Mojo mamo ste pomagali pozdraviti oz. njeno nogo, rane so izginile, vendar ko so se pred letom začele pojavljati, sem rekla njeni osebni zdravnici, naj predpiše "vaše antibiotike", pomagalo ji je. Pred kratkim se je zadeva ponovila, a mami ni zdržala antibiotikov, po 3 dneh ji je začelo nagajati črevesje. Zato sem ji rekla, naj jih opusti. Namazala sem ji nogo z gozdnim medom in povila na rahlo. Po 14 dneh ima rdečino le še kakih 10 cm od gležnja proti kolenu. Noga je vsak dan boljša, pa tudi hoja se vidno izboljšuje. Nisem mogla verjeti. Za med sem slišala in videla na predavanju dr. Franca Šivica, ki je naredil doktorat iz Apiterapije. Sem ga poklicala po 3 dneh mazanja mamine noge in od takrat sva v kontaktu. Povedala sem mu za primer gospoda Dovečer in mu dala številko Klavdije. Razmišljam, če bi kje gospoda vzeli, bi ga gotovo infektologi, ker mora biti v izolaciji. In morda bi kombinacija apiterapevta in infektologa pripomogla k zdravljenju. Prosim prosim, pomagajte po svojih močeh, takrat pri moji mamci ste mi edino vi dala upanje in jaz sem verjela. Pokličite dr. Šivica in Klavdijo. Vem, nihče ne zna vsega in ne zmore vsega, a vsak naredi toliko kot najbolje zmore in zna. Več glav več ve. sAMA nisem kos temu, naredila sem največ kar sem mogla, povežem vas, Klavdiji bom stala ob strani, imam vero in upanje. To je vse, kar vam pošiljam. Z iskrenim spoštovanjem, Silvija Pavčič MAMIčino nogo snemam na video z gsm vsake nekaj dni, lahko pokažem. Naslednji teden jo bo prišla fotografirat naša dolgoletna družinska prijateljica Jelka Simončič. Prejle sem jo klicala in jo prosila. Drug teden pride fotografirat ker je trenutno brez fotoaparata, ona to zna, ker je delala vsa leta kot fotograf v Levnišču in mami jo pozna, bo dovolila. Le tako lahko pomaga med še komu... Hvala, ker ste prebrali in hvala za vse, kar lahko storite. Vesela sem, da imam sploh koga, komur lahko povprašam za tako pomembne nasvete. dr. Franc Šivic, 041 613 183

    silvija pavčič 18.03.2016 ob 15:00
  • Zelo prijazna zdravnica, ki se zavzame za pacienta, ga posluša in sliši, daje občutek varnosti in zaupanja, je lahko in hitro dostopna.

    Anonimno 23.08.2012 ob 13:43

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.