No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
3 ocene

dr. med. Tomaž Malovrh

SpecializacijaTravmatologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 5 mnenj

 • zdraven ogromne strokovnosti, simpatičnosti in umirjenosti...ima človek empatijo "za vola ubit :) . doktor z veliko začetnico. še po tolikih letih vsakič ko stopim na desno nogo pomislim nanj. hvala in respect!! lp mv

  matjaž vrh 02.07.2016 ob 13:54
 • Menim, da je zdravnik, ki za svoje paciente, čeprav jih je veliko poskrbi profesionalno.

  Anonimno 31.03.2015 ob 13:14
 • Na travmatološki mi je dr. Malovrh opravil rekonstrukcijo sprednje križne vezi. Je zdravnik vreden vsega zaupanja, saj odgovori na vsa vprašanja (četudi jih ni malo), ter je preprost človek, specialist in "za hece", v časih, ko se ne ne zavedaš kaj te še vse čaka. V koliko vam ga dodelijo, nič bat in kar pogumno, saj boste v varnih in dobrih rokah :)

  Tina Hafner 09.06.2017 ob 11:23
 • Artroskopija kolena po poškodbi opravljena profesionalno, odnos celotne ekipe pod njegovim vodstvom vreden pohvale. Njegovo profesionalno strokovno delo je bilo podkrepljeno z odgovori na vsa zastavljena vprašanja, operativni poseg opravljen v miru in z veliko mero umirjene razlage o samem poteku posega. Doktor in predvsem človek vreden zaupanja. Hvala dr. Malovrh !

  23 19
  Anonimno 13.01.2020 ob 14:23
 • 14. februarja 2020 me je operiral (Artroskopija) na kolenu g. dr. Malovrh. Prvič sem doživela pri nas tako dober sprejem in razlago operacije s strani zdravnika, čeprav sem že stara dobrih 70. Danes smo 6. marca in že sem praktično brez bolečin. Zelo sem mu hvaležna. Eva Knavs

  28 24
  Eva Knavs 06.03.2020 ob 17:05

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.