No-image
Povprečna ocena: 2.3
2.3
3 ocene

dr. med. Tomislav Grošeta

SpecializacijaMaksilofacialna kirurgija, Otorinolaringologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Maribor
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • No, moje mnenje je drugačno. Zdravnik res na mestu: skrben, strokoven, dostopen, zelo zavzet za pacienta, skratka - ve kaj počne in svoje delo opravlja vestno. Odličen zdravnik in če imate srečo, ste lahko resnično presrečni, če vas tudi operira.

  Anonimno 01.03.2018 ob 13:37
 • Popolnoma razocaran nad zdravnikom. Aroganten in popolnoma vzvisen odnos. Tezave imam z hudimi glavoboli cca. 2 meseca. Cas pregleda cca. 1 slaba minuta. Brez moznosti pogovora. Ko sem zelel kaj povedati mi je kar jemal besedo češ kaj sploh hodim tu okoli ker sem prisel v vecernem casu in se mu ocitno ni ljubilo. Med tem me je celo udaril po roki, sicer rahlo medtem ko me je tipal po obrazu in sem mu zelel pokazati kje me boli. Skratka... brez besed... za dobro vseh pacientov priporocam odvzem licence... malo v šali a vseeno... eden tistih, zaradi katerrga nehas zaupati v zdravtsvo...

  Anonimno 28.11.2017 ob 19:56
 • Takih zdravnikov več skoraj ni. Pacienti pa so tudi postali malo nestrpni, predrzni in nespoštljivi. Prav žalostno. Gospod ni več med najmlajšimi, še vedno pa je strokovnjak na svojem področju. Če vam je mar, da vas operira nekdo, ki res ve kaj dela, ki se bo maksimalno potrudil za vas,.. ste lahko samo hvaležni. Boste videli kakšni bodo njegovi nasledniki. Niti do mezinca na levi nogi. Ko vas bo zob bolel, vzemite klinčke. Moja izkušnja je zelo pozitivna v zvezi z operacijo in ambulantno obravnavo. To je človek z veliko začetnico, human, vedno pripravljen pomagati sočloveku, išče najboljše rešitve za pacienta. Zaveda se svojih odgovornosti, predstavi realno stanje tako kot je. Seveda ima svoj prav, se je šolal za to in leta izkušenj se poznajo pri diagnosticiranju. Če nimate kaj lepega za povedati o sočloveku, ste lahko tiho. Tudi prijaznost nekaj velja.

  2 1
  Anonimno 25.03.2020 ob 8:08
 • Strinjam se s komentarjem "28.11.2017 ob 19:56" Aroganten, ve vse bolje, simptome si pacient izmišljuje oz ne držijo. Močno odsvetujem.

  8 8
  Anonimno 06.02.2020 ob 14:24

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.