No-image
Povprečna ocena: 4.3
4.3
13 ocen

dr. med. Anton Vrhovec

SpecializacijaUrologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Opis

UKC Ljubljana SPS Kirurška klinika
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 14 mnenj

 • Septembra bo 20 let od moje operacije pri dr. Vrhovcu in prav lepo mi je brati, kako pozitivne in tudi zabavne izkušnje imate. Tudi moja je bila takšna. Strokovnost in predanost rešitvi težav sta zagotovo dve izmed ključnih vrlin tega zdravnika, s pozitivnim odnosom in veliko humorja pa pripomore k premagovanju stresa v trenutkih, ko smo ljudje resnično obremenjeni z vprašanji kot so kako je, kako se bo ozšlo, kaj če....In ja, že leta 1995 je bilo v operacijski sobi tako zabavno, da mi je bilo kar žal, ko je prišel anestezist. Operacija je bila uspešna. In po 20-ih letih imam še vedno lepe spomine povezane s tem. Hvala dr. Vrhovec in celoten kolektiv, ki je tistih 10 dni skrbel zame. T.

  Anonimno 20.08.2015 ob 18:57
 • 17.11.2009 moja d'best izkušnja, nova ledvica, doslej uspešna, hvala dr. Anton Vrhovec. Ne le kot kirurg, kot človek, s posebnim smislom za humor, kar vsekakor prežene strah pred neznanim, pred bolečino, pred veliko operacijo in podzavestnim kljuvanjem, da se morda ne bom več zbudila.....

  ana hmeljak 07.06.2013 ob 17:28
 • Popolnoma sem zaupala dr. Vrhuncu, ter sprejela njegov nasvet glede zdravljenja mojega bolnega moža. Hvaležna sem mu za vse besede, ki jih je nama namenil in mi je žal, da si nisem vsega zapomnila. Njegov pozitivizen pogled na življenje, ki ima višji smisel potrjuje pot, po kateri hodim. Še enkrat hvala dr. Vrhovec! Ne le visoko, visoko nadpovprečno inteligenten, tudi daleč, daleč pred svojimi kolegi. Zdenka Ferengja 07.03.3014

  Zdenka Ferengja 07.03.2014 ob 23:44
 • Če ti omenjeni zdravnik ni všeč, si ne zaslužiš, da te zdravi!

  Sašo 26.09.2013 ob 15:32
 • Moje osebno mnenje izhaja iz prvega vtisa in nekajminutnega posveta oz.krajšega pogovora glede mojih težav z sečili (povišan hemoglobin v urinu- kri na vodi po domače in posledično hude muke in bolečine v predelu slepiča , mehurja in sečovoda, občasno povišano vročino in pogostimi slabostmi in bruhanjem) in moram povedat , da sem z dr. Antonom zelo zadovoljen saj me je pozitivno presenetil na vseh področjih, predvem na strokovnem , prav tako menim , da je na zelo visokem nivoju, kar se tiče splošne razgledanosti, kot tudi na področju duhovnosti in pozitivnim pristopom in pogledom na življenje, ki se prenese tudi na pacjenta in tudi največjega pesimista navda z optimizmom. Zelo kmalu človek dobi občutek, da ima izrdno intelegentnega sogovornika, ki dobro ve kaj govori, predvsem pa dobro ve kaj dela. Njjegovi nasveti in dejanja so plemenita in takoj dobiš občutek,da je pomoč pacjentov njegova prioriteta in poslanstvo in takoj ti postane jasno , da ne hodi v službo zaradi plače , ampak zaradi tega, da lahko služi in pomaga svojim pacijentom! Slednje se mi zdi izrednega pomena , saj menim, da je v Sloveniji res premalo takišnih ali podobnih zdravnikov. Žal! Skratka, da povzamem: človek o katerem lahko govorim o samih superlativih, vreden vsega spoštovanja , res nadpovprečno intelegenten in eden izmed najboljših zdravnikov na svojem področju (pravijo, da celo najboljši), vedno pripravljen poslušati, svetovati in pomagati... pajenti mu pomenijo vse .... za konec lahko dodam samo še: " Anton, svaka Vam čast, kapo dol ". ...le tako naprej ;) in Hvala bogu ,da sem vas spoznal ! Ps. se opravičujem za slovnične napake, saj mi čas ni dopuščal, da bi se ukvarjal še s slednjimi. (upam , da jih ni veliko)

  Anonimno 04.12.2013 ob 22:05
 • Ko je človek resnično bolan, ne pričakuje od zdravnika (posebno ne od specialista), da bi bil ob njem zato, da bi ga tolažil, ga spodbujal in bil všečen in prijazen (za to so tu svojci, prijatelji,....), potrebuje pa dobrega, kvalitetnega diagnostika, ki mu lahko zaupa. Dr. Vrhovec vsekakor ima svojstven odnos, tako do pacientov kot tudi do svojcev in do osebja UKC, vendar moj oče brez njegovega znanja in njegovih sposobnosti, danes morda ne bi bil več z nami. Naša družina mu je iz srca hvaležna. Zavedamo se da zdravstvo ni vsemogočno, vendar dokler bo njegov zdravnik dr. Vrhovec bomo mi mirni in svoje moči bomo lahko usmerili v podporo, spodbujanje, razumevanje,...

  Anonimno 15.05.2013 ob 2:57
 • Ko iščeš urologa in za najstnika ne dobiš termina.In končno prideš do Dr.Vrhoveca ,ki otroka s svojo strokovnostjo!, drugačnim pristopom do pacienta razbremeni le tega tudi nelagodja si lahko samo želiš.

  Anonimno 30.05.2013 ob 12:02
 • Dr. VRHOVEC zelo dober zdravnik- urolog od vseh kar jih poznam.

  Anonimno 30.11.2016 ob 22:59
 • Odlična izkušnja, ko z otrokom čakaš, kaj bo ... pa pride mimo s svojskim načinom dr. Vrhovec in razblini skrbi in strahove ... Kaj v prvi vrsti pričakuješ od zdravnika? Zdravje. In če se znajdeš na urologiji, zdravje urino-trakta, mar ne? Drži, da pridemo iskat zdravje v čustvenih pretresih, šokih, strahovih, morda celo pretiranih pričakovanjih, nekateri polni nezaupanja, in smo potem psihično (čustveno) bolj občutljivi, ranljivi, pa že vsak pogled subjektivno precenjujemo. Je bil prijazen? Mi je podelil dovolj pozornosti? Je bil manj prijazen kot sem pričakoval? Itd., itd. To nima nič opraviti s stroko, četudi je tudi največji strokovnjak "le" človek. V določenem trenutku je bil morda dr. Vrhovec bolj strokovnjak kot človek (psiholog, poslušalec, tolažnik, spovednik, materino naročje - pa Bog ve, kaj vse pričakujemo od zdravnikov v tistih kratkih minutah), potem se pa usujejo vsa ego-razočaranja po spletu. V njem vseeno vidim velikega človeka, četudi ne ustreza povsem izbornim pričakovanjem povprečnosti, kakšen naj bi bil.

  Anonimno 25.06.2013 ob 18:07
 • Čudovito, nova ledvička, ki brezhibno dela. Še enkrat iskrena hvala dr. Anton Vrhovec, za nepozabno vzdušje in prekrasno glasbo v operacijski, ki me je dala še več pozitivne energije, kot sem jo imela. Nasmejan obraz kirurga človeka sprosti in pomiri. Njegov klepet s pacientom je pomirjujoč, ohrabrujoč, njegov humor stopi še zadnji kanček strahu v človeku. Želim mu še naprej vse dobro, saj je človek, ki mu po mojem mnenju pacient pomeni vse.

  Alenka Črnko 07.09.2013 ob 8:09
 • Dr. Anton Vrhovec - urolog - kirurg, je vsekakor izvenstandardna oseba ki že ob prvem srečanju s pacijentom pusti na njega neizbrisiv vtis - nenavaden vtis! Njegov pristop do pacijenta je drugačen razbremenjujoč, nikoli ne štarta na prvo žogo o težavah ki pacijenta mučijo, ampak se trudi pacijenta psihično razbremeniti s povsem drugimi temami, da o petju v ordinaciji, na hodnikih in operacijski sobi in z ničemur izzvanimi predavanji o vsem in svačem niti ne govorim! Pacijenta tako postopoma in po korakih zapelje do operacijske mize ki je večini nočna mora! Toliko o doktorju kot človeku! O doktorju kot strokovnjaku - operaterju pa vse najboljše! Lastne izkušnje so to! Sicer precej težka operacija je bila uspešna, izvedena v optimalnem času in brez karšnihkoli bolečin med posegom in po njem! Hvala, dr. Vrhovec!

  Anonimno 12.09.2015 ob 17:42
 • Pozdravljeni, prebiram mnenja o dr. Vrhovcu in sem izredno presenečena nad tolikšno hvalo. Že res, da sem ga imela čast spoznavati nekaj kratkih minut, vendar je pri meni že v začetku vzbudil slab občutek. Mogoče delam človeku krivico in verjetno je res strokovnjak na svojem področju, sicer ne bi že desetletja opravljal to delo, mogoče je imel za sabo težek dan, kljub temu si ne bi smel dovoliti slabšalnega, ponižujočega in žaljivega odnosa do pacientov in njihovih svojcev. Z menoj se sploh ni želel pogovarjat, ni mi dovolil postaviti vprašanja, ves čas se je obračal na mojega soproga. Imela sem občutek, kot da me ni. Meni je naklonil nekaj besed le, ko se je moj mož namenoma zato odstranil in mi pred tem na uho zašepetal, naj ga zdaj le vprašam, sicer bo ves čas gledal mimo mene. Operacijo najine sicer odrasle hčere nama je predstavil kot izsiljeno. Lepo vas prosim, kako lahko operacijo izsiliš, ko o njej vendar odloča konzilij? Mar v našem zdravstvu ne šteje strokovno mnenje? Ko sem ga vprašala ali bi potem operiral vsakega, ki si to zamisli, sem dobila odgovor, da ga žalim. Odgovor je bil izrečen v zelo povišanem tonu z zariplim obrazom. Nato se je obrnil na petah in odvihral medtem, ko je sam sebi govoril, da je idiot. Še vedno sem v šoku. Takšnega pogovora in odziva si nisem zamišljala niti v sanjah. Šele sedaj verjamem hčeri, ki mi je med ležanjem v intenzivni sobi poslala sporočilo o zdravniku, ki pred težkimi bolniki sestram na ves glas razlaga, kako je treba, oprostite, pojebati babo in to s kondomom. Ali takšni vulgarni pogovori res spadajo v bolnišnico? Je to njegov posebni smisel za humor? Upam, da s takšno osebo ne bom imela nikdar več opravka.

  99 70
  Sabina Sečnik 25.08.2017 ob 20:52
 • Odličen zdravnik, ki s svojim humorjem pomaga v težki situaciji. Zanimiv smisel za humor, ki marsikaterim ni po godu, vendar dvomim, da humor ima kakršnokoli povezavo z diagnostiko. :)

  24 6
  Anonimno 07.11.2019 ob 19:09
 • Še nikoli nisem bila tako razočarana nad zdravnikom, to je dr. Vrhovec Anton leto rojstva 1957, vse nas je žalil, uporabil več kletvic, sramota za zdravstvo, katerega celo življenje plačujemo, da smo potem ko nisi bil nikoli na bolniški in prideš pri psemdesetih letih na urgenco, sramota, tudi način kako se zdravnik obnaša do zaposlenih in do nas, SRAMOTA!

  Špela Klofutar 20.04.2012 ob 22:11

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.