No-image
Povprečna ocena: 4.5
4.5
12 ocen

dr. med. Mojca Jensterle Sever

SpecializacijaInterna medicina
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Opis

UKC Ljubljana SPS Interna klinika KO za endokrinologijo, diabetes in presnovne bolezni, endokrinološki oddelek
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 12 mnenj

 • Zdravnica je strokovna, spoštljiva, skrbna, natančna. Je zdravnica v pravem pomenu besede, kot naj bi bili vsi zdravniki. Je zdravnica moje mame, ki je bila pred leti hospitalizirana. Takrat se je zdravnica izkazala kot zelo vestno, prijazno. . Viktorija Cin

  Viktorija Cin 23.12.2014 ob 13:11
 • Zelo dobra zdravnica! Prijazna, strokovna, pedantna!

  Anonimno 22.10.2014 ob 0:43
 • Pozitivna izkušnja - tako po strokovnikot človeški plati.

  Anonimno 15.04.2015 ob 22:54
 • K dr. Mojci hodim redno na kontrole na dva meseca, ker imam posebno obliko sindroma pcos. Ko sem prvič prišla k njej na pregled, me je vzela resno in pomislila na posebno obliko sindroma, en primer je v zdr. literaturi. Pojasnila mi je, za kaj se gre, in mi pokazala, kje si lahko o tej obliki sindroma več preberem (zdr, članek). Rekla mi je še, da če bo kdaj kaj narobe, naj jo kar kontaktiram. Res zaupanja vredna zdravnica, sproščena, zelo sem zadovoljna z njo. Je Zdravnica z veliko začetnico.

  Jasmina Šubic 12.06.2013 ob 22:28
 • Po mojem mnenju redko naletiš na tako dobro, strokovno in dostopno zdravnico. Zdr. težave imam že 3,4 leta, z njenim odnosom do mene kot pacientke sem od prvega dne izjemno zadovoljna, prav tako pa sem zelo zadovoljna z zdravljenjem - predpiše konkretne preiskave, je dosledna, strokovna in profesionalna. Ko bi le bilo več takšnih zdravnikov. Je pa katastrofa z naročanjem in čakanjem v čakalnici. Ali jim peša organizacija glede naročanja pacientov, ali pa je premalo zdravnikov in preveč pacientov in ne gre drugače; mogoče nas na dan pregledajo celo več kot jim "predpisuje norma" in je pač cena večurno čakanje... je pa vsekakor absurd, da vedno čakam 3-4 ure, da pridem do zdravnice.

  Anonimno 24.09.2013 ob 18:43
 • Izredno dobra zdravnica, natančna in zaupanja vredna.Meni se organizacija dela zdi zelo v redu, obravnavajo te po logičnem zaporedju, v laboratoriju delajo po tekočem traku in so prijazni in profesionalni. Bolnikov je pa veliko.

  Anonimno 15.01.2013 ob 14:23
 • uredu zdravnica moti me pa to da je pošteni kaos v čakalnici kako lahko tri osebe naročijo ob npr. 9?Kje je tukaj logika?kam pluje zdravstvo... :P pa če imaš uro ob 9h boš na vrsti ob 12h halo zakaj potem dajejo ure če se jih ne držijo ? :P razočarana do konca

  Anonimno 01.01.2013 ob 15:36
 • Vse pohvale moji zdravnici. Strokovna, profesionalna in predvsem zdravnica s srcem, da se kljub bolezni in ustanovi v kateri si, ob obisku v ordinaciji vseeno prijetno počutiš. Kadar koli jo potrebujem, vedno na razpolago. Še enkrat lahko zapišem same pohvale in hvala zanjo!!!

  84 64
  Kim Š. 24.02.2020 ob 19:55
 • Izredno sem zadovoljna s pristopom zdravnice dr. Mojce Jensterlet. Zelo pozitivno presenečena sem bila že ob prvem srečanju in pogovoru. Pri vseh nadaljnjih obravnavah pa lahko pohvale samo nadaljujem. Res je strokovna, človeška, topla in z odličnim pristopom reševanja zdravstvenih težav. Moj poklon. Hvala, da ste.

  69 55
  Maja Ipavec 30.03.2020 ob 11:41
 • Zdravnica pri kateri se človek počuti ČLOVEK in NE ŠTEVILKA, česar je zaradi birokracije, ki jo nalagajo zdravstvenim delavcem, na žalost vse več. Vse dobro ji želim na njeni poti in naj nam nikar ne pobegne kam v tujino, kjer bi tudi njo in njeno delo delodajalci bolj cenili.

  76 69
  Bevc Sandra 14.02.2020 ob 13:29
 • Nič sočutja, nič posluha, njena diagnoza: ''vse je samo depresija"; kljub fizični manifestaciji simptomov. Ne verjeti samo sumljivim 10 zvezdnim ocenam.

  29 29
  Anonimno 14.10.2021 ob 7:35
 • Je zdravnica pri kateri nisi samo številka ti vse razloži in pojasni. je zame najboljša zdravnica

  35 45
  Anonimno 08.06.2021 ob 21:25

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.