No-image
Povprečna ocena: 4.6
4.6
3 ocene

dr. med. Nataša Kenda Šuster

SpecializacijaGinekologija in porodništvo
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Zelo profesionalen in prijazen pristop. Zelo se mi je posvetila in razumela, da imam hude težave in delal v smeri njihove rešitve. Če ne bi naletela na njo ne vem kako bi se stvari odvile in verjetno mojemu zdravstvenemu stanju ne bi bil posvečen tak poudarek. Vzela si je čas, da mi je situacijo razložila. Same pohvale.

  Anonimno 31.08.2016 ob 12:25
 • Z njo imam samo dobre izkušnje - prijazna, sočutna in res se posveti pacientu. Čeprav na UZ ni bilo vidno kaj je z mano narobe (imela sem res hude bolečine, pregledana sem bila pri več zdravnikih) sem bila operirana. Ugotovljena je bila torzija jajčnika, ki je takrat trajala že cca 1 leto. Jajcevod je bil preveč zavozlan, morali so ga odstraniti. Vedno ji bom hvaležna, ker mi je verjela, kar se bolečine tiče, da je nekaj resno narobe.

  Anonimno 15.10.2013 ob 8:52
 • Strokoven in prijazen pristop, jasna razlaga poteka operacije. Razumljiva in jasna navodila za nadaljnje zdravljenje. Zelo sem hvaležna za vse in se ji iskreno zahvaljujem.

  65 33
  Anonimno 24.09.2019 ob 10:30
 • Rada bi se zahvalila dr. Kendi, da mi je pomagala pri težavah z močnimi krvavitvami, je strokovna, profesionalna in sočutna, resnično sem ji hvaležna za vse kar je storila, da je moje življenje veliko lažje in lepše. Hvala za vaše delo.

  1 1
  Anonimno 18.02.2021 ob 12:30

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.