No-image
Povprečna ocena: 3.8
3.8
3 ocene

dr. med. Robert Hajdinjak

Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 4 mnenja

 • Dr. Hajdinjak je izredno profesionalen, skrben zdravnik. Ko je bil obisk že končan, se je ponovno posvetil pacientu in odgovoril na vprašanja ter pojasnil kako nadaljujemo terapijo na domu in kakšni so riziki. Glede na to, da je šlo za pik dveh os in močno alergijsko reakcijo, ki je otežkočala dihanje, smo mu zelo hvaležni!

  Barbara Rijavec 17.08.2013 ob 21:22
 • Izredno aroganten zdravnik, nepripravljen poslušati stavka do konca, z zaničljivim 'pametovanjem' o nepotrebnosti zdravil, ki so jih pred njim že predpisali zdravniki zaradi kronične bolezni. Očitno mu je bilo odveč opravljati ambulantno delo.

  Anonimno 01.06.2013 ob 21:46
 • ta doktor je zelo zabaven in prijazen. Pri njemu dubite vse kar je možno. Dubitr tudi hitre napotnice, ki potrebuješ.

  Anonimno 20.10.2012 ob 9:42
 • Zelo aroganten zdravnik niti meni poslusal niti pregledal cakala sem 2uri na urgenci v izoli dabi prisla knjem na pregled onje odklonil pregled ker ze 2dni jemljem antibiotik in mi ne pade vrocina vsake 2uri semi dvigne temperatura za njega je to normalno mislim da taki zdravniki skodijo nasem zdravlju in drugim bolnim pacientam enkrat sem bila tudi v luciji 1leto nazaj je tudi odklonil pregled prosim da negdo ukrepa zoper zdravnika ker res nima kaj iskat v zdrastvu

  99 72
  Anonimno 14.04.2018 ob 22:37

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.