Medium_roman_bo_njak
Povprečna ocena: 4.8
4.8
6 ocen

dr. med. Roman Bošnjak

SpecializacijaNevrokirurgija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

Telefon+386 (0)1 232 39 87
E-mail

Opis

Roman Bošnjak se je rodil 6.10.1962 v Celju. Diplomiral je leta 1988 na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Po diplomi se je kot mladi raziskovalec zaposlil na Kliničnem oddelku za nevrokirurgijo Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani. Magistriral je leta 1992. Specializacijo iz nevrokirurgije pa je končal leta 1996 in doktoriral leta 1999.
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Imel sem zlom desne nadlakti in pretrgane tri živce na nadlakti.Zlom so mi uspešno sanirali v bolnišnici Brežice.Profesor Bošnjak me je odstranil ploščo in mi je ponovno saniral živce ,ki sem si jih poškodoval med delovno nesrečo.Tako,da 15 let po nesreči uporabljam desno roko .

  Janez Hotko 30.08.2012 ob 21:20
 • Zelo prijazen zdravnik,ki si vzame čas za pacienta.Operiran sem bil 20.7 2016 ker sem imel tumor v možgnih. Operacij je bila v budnem stanju tako,da sem vse slišal in videl na monitorju kako so mi odstranjevali tumor.Še enkrat hvala dr Bošnjaku za rešitev zdravstvenih težav.

  Franc Ban 23.07.2016 ob 18:14
 • prijazen zaupanja vreden natančen in profesionalnen skratka super zdravnik

  Anonimno 22.01.2013 ob 21:30
 • Pozdravljeni! Sem najstnica in sem ravnokar odpisala maturo na srednji zdravstveni šoli. V drugem letniku sem se prepisala iz gimnazije na zdravstveno šolo, temu pripisujem tudi vzrok mojim neprestanim glavobolom. Začelo se je namreč veliko učenja zaradi diferencialnih izpitov, motenj ritem spanca zaradi učenja v noč. Bolečine sem si krotila s skodelicami kave, ki so mi od začetka še pomagale, kasneje pa sem posegla po Lekadolu , sedaj pa se mi zdi, da najbolje pomaga Nalgesin. Začela sem tudi z dobrim ritmom spanca(najmanj 8 ur), spijem 3 l vode na dan... Nato so se začele počitnice med katerimi se stanje ni bistveno izboljšalo, zato sem poiskala pomoč pri osebni zdravnici, ki me je napotila na slikanje glave in pregled krvi(ampak brez pregleda na bolezni kot so borelioza…itd). Slika glave ni pokazala nobene bistvene spremembe na možganski skorji. Obiskala sem tudi bioenergetika in bioterapevtika , katera pa sta mnenja,da je pojav mojega glavobola vzrok mojega sekiranja. Sedaj ko sem polnoletna sem dobila tudi napotnico nevrologa, kjer sem opravila EEG vendar izvidov še nisem prijela. Po pogovoru z nevrologom je tudi on mnenja, da niso moji glavoboli vzrok težje bolezni, ampak se vzrok skriva v prenasičenosti mojega urnika (sekiranje,premalo oddiha,šola….). Že v prvem izvidu je bilo rečeno,če se ne najdejo kakršne koli spremembe v krvi ali slikanje glave, svetujejo obisk pri psihologu. Sedaj hodim k psihologinji pol leta in menim, da je težava v moji osebnosti, vendar mi do sedaj obisk psihologa bistveno ni pripomogel. Sva sicer ugotovile, da imam premalo samozavesti in dovzetno občutljivost. Osebnost izboljšujem, vendar glavoboli so še kar isti; so dnevi, ko glava boli tri dni skupaj, le ponoči jo ne čutim, je tudi kakšen dan, ko ni glavobola ampak teh dni je zelo malo. Tip bolečine je pulzirajoč v predelu senc in čelu. Včasih tudi občutim ko grem spati z glavobolom, kako se mi prestavlja iz ene strani na drugo. Tudi ob fizičnem naporu se sproži glavobol. Včasih glavobol preneha po 10 minutah , včasih po parih urah, drugič pa so glavoboli celo več dni skupaj. Pogosto imam tudi navzočo slabost, vendar ne vem, ali je lahko posledica glavobola slabost. Prosila bi vas za vaše mnenje in če ste tudi vi mnenja da je izvor moja psiha bi vas prosila za kakšen nasvet. V naprej se vam zahvaljujem v vaš trud in vas lepo pozdravljam.

  Anonimno 28.06.2013 ob 18:50
 • Zelo prijazen strokovno podkovan zdravnik, jaz ze 3 leta hodim na redne preglede zaradi glave in moram res pohvaliti dr. prof. Bosnjaka.

  Aleksandra Kudra 08.04.2013 ob 23:34
 • Prof.dr.Bošnjak mi je s svojim znanjem, strokovnostjo,predanostjo... samo življenje rešil...samo to... Hvala do konca življenja, ne pozabim Vas nikoli. Lp Milan

  Milan rendić 17.08.2016 ob 11:12
 • Imel sem zlom desne nadlakti in pretrgane tri živce na nadlakti.Zlom so mi uspešno sanirali v bolnišnici Brežice.Profesor Bošnjak me je odstranil ploščo in mi je ponovno saniral živce ,ki sem si jih poškodoval med delovno nesrečo.Tako,da 15 let po nesreči uporabljam desno roko .

  Janez Hotko 30.08.2012 ob 21:19

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.