No-image
Povprečna ocena: 3.5
3.5
20 ocen

dr. med. Tamara Kovačevič

SpecializacijaDružinska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom dr. Adolfa Drolca
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 22 mnenj

 • Korektna zdravnica.

  F 16.02.2012 ob 12:29
 • Zanimivo, moj komentar je izbrisan. Očitno preveč piker, ampak resničen. V enem stavku - slabe izkušnje glede zdravljenja......

  Anonimno 27.05.2012 ob 23:57
 • Zelo korektna zdravnica, ki si vzame čas za pacienta.

  Anonimno 21.02.2013 ob 13:34
 • Jaz pa imam same super izkušnje z njo. Sam kar malo šokirana na negativne izjave. Vedno si je vzela čas. Včasih celo preveč. Eni so pri njej celo večnost, da bi jih včasih že najraje jih človek ven nagnal. V glavnem...mene je poslala zmeraj na vse preiskave, vse izvide preverila... Ko sem imela prometno, se mi je zelo posvetila... Tako da, nikoli je ne bi zamenjala!!!

  Anonimno 21.06.2013 ob 9:10
 • Zelo pozitivne izkušnje. Korektna, strokovna in prijazna.

  Marija Horvat 30.11.2012 ob 18:32
 • Osebje pri ga. Kovačevičevi je bilo sila neprijazno, sedaj so se glede tega zadeve uredile (nov medicinski tehnik). Zdravljenje poteka manj profesionalno kot bi si človek želel. Manjka na strokovnosti in medčloveških odnosih. Marsikater zdravnik v Sloveniji (oz. vsaj ti, ki so "neplačljivi") pozablja, da je njihova služba tudi delo s "strankami" in ne s stroji, ter da se lahko s pozitivnim odnosom, potrpežljivostjo in skrbnostjo doseže dober sinergijski učinek med pacinetom in njegovim zdravnikom. To privede do boljšega razumevanja pacinetovega zdravstvenega stanja in njegovega boljšega psihološkega stanja (lahko mu rečemo placebo ali pa tudi ne), kar posredno vpliva na njegovo duševno IN fizično stanje ("moč pozitivnih misli"). Tako da, zdravniki prosim, delajte tudi na medčloveških odnosih in ne samo na strokovnem znanju (ki je kakopak pri splošnih zdravnikih v Sloveniji že itak na nivoju "bom vam predpisala Lekadol"). Lp

  Jan Novak 14.02.2013 ob 12:35
 • same pozitivne izkušnje -korektnost,zavzetost,prijaznost,kratke čakalne dobe in sprejem ob dogovorjenem terminu (5-10 min,)Le tako naprej,saj to je pol zdravja

  hacin franc 06.01.2014 ob 9:16
 • Neprijazna. Enkrat me je celo nadrla, ker sem ji hotela dopovedati, da sem tam zaradi dveh stvari, ne le ene. In nadrla me je tudi, da sem bila naročena tisti dan in ne en teden vnaprej. Do nje je nemogoče priti, ker ne dvigujejo telefonov. Če pa že, te naročijo čez teden ali dva. Če nisi iz Maribora, je to le zguba časa in živcev. Ne priporočam!

  92 65
  Anonimno 13.04.2015 ob 17:26
 • Aroganten, neprofesionalen odnos, leti na celotno ekipo!

  Anonimno 26.04.2012 ob 8:15
 • Zdravnica se ne posveti pacientu. Paciente oravnava kot po tekočem traku. Osebje v ordinaciji ga.Kovačevič je nasploh neprijazno. Nemogoče jih je priklicati na telefon ali kako drugače kontaktirati. Sestra katera sprejema paciente se obnaša kakor da je sama zdravnica in na veliko pametuje. Seveda enako kot zravnoca v "neslovenščini".

  Anonimno 11.02.2013 ob 13:58
 • Zanimivo je, da me kar naprej hoče zdraviti od bolezni, ki jih nimam (potrdilo specialista), k pulmologu pa me je poslala na lastno zahtevo, saj je smatrala, da sploh ni potrebe. Tam so ugotovili, da imam astmo.

  95 73
  Anonimno 05.06.2015 ob 18:15
 • Zelo, zelo..... dobra zdravnica pri njej sem ze nekaj let do sedaj razen prejšnje medicinske sestre nisem imel slabih izkušenj, rešla me je že marsikaj se zavzela za moj previsok pritisk, mi predpisala zdravila, ki me obvarujejo tudi pred posledicami visokega krvnega tlaka, tako da tisti ki pišete take nemumnosti tu gori sigurno nimate toliko let izkušenj z njo kot jih imam jaz in moja žena..... Jaz je ne zamenjam za nobenega drugega zdravnika v MB!!!!!!!! In ne misliti da sem lahek bolnik sem zelo zahteven in veliko pričakujem..... S spoštovanjem, Andrej

  A.C 30.04.2013 ob 12:55
 • Zelo super zdravnica... Korektna, prijazna, strokovna.. Moram reči, da mi je resila življenje, saj je bila edina od 9 zdravnikov, ki so me pregledali, tudi specialisti v UKC MB, pripravljena in uspešna z diagnozo... Kar pa se telefona tiče pa se strinjam, res jih je nemogoče dobit..

  64 45
  Simona Mavrin 01.03.2016 ob 13:49
 • Osem let sem iskala zdravljenje za sina in v težkih trenutkih ni pomagal nihče, ona pa mu je s svojo zavzetostjo dvakrat takorekoč rešila življenje in zelo velik je njen prispevek, da je sin bil primerno zdravstveno oskrbovan. Je tudi moja osebna zdravnica, in imam samo dobre izkušnje z njo.

  anica rotovnik 29.11.2013 ob 11:15
 • Neprijazna, hladna, ne zavzame se za pacienta, brez empatije.

  Anonimno 23.04.2014 ob 13:00
 • Zelo slabe izkušnje. Zbira podatke o tebi kot udba, potem pa več ne pogleda v kartoteko. Če bi ostala pri njej, me verjetno ne bi bilo več na tem svetu. Tumor... Preveč pametuje, premalo izkušenj,nobenih preiskav... Očitno se boji, da bi jo zavarovalnica preverjala. Neprijazna, arogantna... Nimam ene dobre besede... Idealno delovno mesto za njo bi bilo v domu upokojencev.

  Anonimno 13.05.2012 ob 11:23
 • super zdravnica zelo sposobna pri njej sem že kar nekaj časa cirka 10 let poslala me je na veliko preiskav, kar pri prejšni zdravnici sploh nisem vedel kako to zgleda. pohvale tudi njenemu tehniku (pomočniku)!

  samo marinčič 06.02.2014 ob 11:51
 • Zdravnica je še kar vredu, tudi tehnik, kar me pa zelo, zelo moti pa je naročanje po telefonu.Ne samo,da tehnik ne dvigne telefona ali pa je zasedeno, se datumsko sploh ne moreš naročit prej kot v dveh ali pa celo treh tednih, če pa prideš nenaročen pa te tehnik že grdo gleda

  Anonimno 26.11.2013 ob 15:41
 • Zelo dobra in prijazna zdravnica!

  73 64
  Manja Šarman Šumandl 22.10.2015 ob 13:44
 • Tamara je dobra zdravnica realno ampak nepriazna da glava boli,tiste sestre vse komplet neprijazne kodar sem im kaj dolžan ko pridem tam.KOMPLET DOM NEPRIJAZN.Tamara vecinoma živcna in napeta.Bi mogla mal urediti privat zivljenje ker je to posledica napetosti.dvoumim da je zaradi sluzbe,.lepa placa,vecinom je ni v službi itd.SE PRAV DR DOBRA.ZDRAAVNICA ZELO NAPETA IN ŽIVCNA.L.P

  14 10
  uroš 21.11.2017 ob 6:25
 • Odlicna zdravnica, same pozitivne izkusnje. Tudi odnos do pacienta je profesionalen. Res pa je tezko priti do nje. Dolga cakalna doba, tudi vec kot 2 tedna, kar se mi za osebnega zdravnika zdi popolnoma nesprejemljivo. Vendar pa tiste ki so naroceni jemlje ob dogovorjenem casu. Ob novem zdravstvenem tehniku so stvari tudi bolj urejene. Sestra pred tem je bila pa sramota za slo. zdravstvo. Na ravni najvecjega primitivca. Drugega ne morem reci. Zdajsnji tehnik je ok, tudi starim mama se ne pusti komandirat kot je temu podlegel prejsnji.

  78 76
  Anonimno 13.06.2016 ob 9:09
 • zelo korektna zdravnica,s katero sem se lahko prav vse pogovoril in miaslim,da si najde dovolj časa za vsakega pacienta.jaz lahko dam o njenem delu s pacienti samo mnenje,da je zelo KOREKTNA IN RAZUMEVAJPČA,zato me čudijo mnenja zgoraj navedena.

  boris okretič 27.08.2012 ob 7:58

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.