No-image
Povprečna ocena: 4.0
4.0
4 ocene

dr. med. Tita Fürst Koren

SpecializacijaPsihiatrija
Mesto zaposlitvePsihiatrična klinika Ljubljana – Polje
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Dr. Tita Fuerst Koren. Njeno ime bi moralo biti zapisano z zlatimi črkami na ljubljanski stolnici. Oseba, ki ni samo psihiater, temveč veliko več, je odličen strokovnjak in zelo humana ženska.

  Aleksandra Veble 24.02.2015 ob 15:52
 • Bolj mnenje kot komentar. Včasih smo vsi jezni na zdravnike. Kako ne bi bili, če se nam nimajo časa posvetiti, če imajo toliko drugega! In nato napišeš kakšne besede, ki bi jih naslednji trenutek izbrisal. Velika umetnost in še večji dar pa je znati napisati, da si se zmotil, ali pa da sedaj gledaš drugače. Če je zdravnica po opisu takšna, kot anonimni pisec z dne 12.07. 16 meni, bo takoj odpustila (če sploh bere...), ampak bo znala ceniti vsako besedo posebej. Verjemite. Morda jo - čisto anonimno poznam - morda sploh ni zamerila. Ker razume, tako se mi zdi.

  Anonimno 19.07.2016 ob 20:32
 • Dr. Tita Fuerst Koren je prav zares ogrožena vrsta v psihiatriji, saj jo odlikuje tako redka kombinacija strokovnosti in širine znanja na eni strani ter srčnosti, odprtosti, spoštljivosti, topline in sočutja na drugi. Ima izjemno empatijo in občutek za človeka, zelo hitro in pronicljivo se odziva na miselne postopke, ti pomaga osvetliti in osmisliti stiske ter težave. Skratka, čista 10-ka. Zelo priporočam.

  Anonimno 09.10.2012 ob 13:17
 • Ko je človek razočaran, obupan ,živčen in pod stresom, naredi napake in tudi jaz sem jo. Vendar takrat sem morala, nekje izliti svojo bolečino in na spletu se mi je odprla ta stran, ko sem iskala kontakt z vami. Ni lepo kar sem javno dne 21.05.2016 napisala, zelo obžalujem in se vam dr. Tita iz srca opravičujem, niste vi krivi za nič, bolezen je kriva. Ste dobra in zelo čustvena ter prijazna zdravnica, hvala vam za vse, še posebno pa da sprejmete moje opravičilo. Bila bi zelo vesela, če skrbnik strani izbriše moje tedanje pisanje. Kaj naj še napiše, le žal mi je in oprostite. Lep pozdrav in še enkrat hvala!

  Anonimno 12.07.2016 ob 22:26
 • Moj mož je po pobolezni (rak) in odhodu v penzijo doživel velik stres. Po zdravljenju v vaši ordinaciji pa ga skoraj ne spoznam. Je to moj mož???? Kaj ste naredili iz njega je živa svi.., komaj še živim. Groza. Prej je bil živčno napet, kar zelo močno, zato je tudi prišel do vas, po tem pa katastrofa po dveh mesecih in nikakor ne pride k sebi čeprav je minilo že 7mes. zdravljenja.Kaj se je v zdravljenju zalomilo? Po cebalti spi cel dopoldan, po noči spi zaradi predpisanega Kventiaxsa.... A še kdo razen mene občuti to trpljenje, pa saj tudi za žveti več ni, žal! In to je zdravljenje? Ne morem pohvaliti, saj bo mož počasi vse vničuje okoli sebe na podlagi vašega zdravljenja. Sedaj je dobila nove tablete in se že dva dni močno kregava, postal je agresiven......kje bo moj mir, ne morem več '

  Anonimno 21.05.2016 ob 21:24
 • samo najboljse o nasi dragi titi!

  Anonimno 08.10.2012 ob 8:24
 • Očitno se s tega bloga brišejo kritike. Če kdo kritike ne prenese, je to znamenje osebnostne nezrelosti. In to psihiater.

  95 85
  Irena Gorenc 10.10.2016 ob 18:45
 • Gospa je zdravila mojo sorodnico, na klice v času informacij ne odgovarja - telefon vedno zvoni v prazno, na oddelku se je ne da dobiti ali pa te odpravi na hitro češ da nima časa. Skratka z njo se ni bilo mogoče sploh povezati, zato tudi njene strokovnosti ni možno oceniti. Ko je sorodnica izrazila željo, da želi domov, je ni želela odpustiti. Osebno menim da je to kršenje pacientovih pravic. Kakšen je to zdravnik?

  35 34
  Anonimno 11.01.2018 ob 14:04

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.