No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
5 ocen

dr. med. Tomaž Vovko

SpecializacijaInfektologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 7 mnenj

 • Vzemi si cas, ko ga kaj vprasa in odgovori na nacin, da razumes tudi ce nisi te stroke. Prijazen, informativen in predan svojemu delu. Ze ob prvem stiku zna vzpostaviti ravnovesje med pacientom in zdravnikom, kar je zame, kot pacient izjemno pomembno, saj se le tako lahko osvobodim krivde, da sem sploh pacient. Zelim si, da bi se dolgo imeli toliko predanosti in energije za vse svoje prihodnje paciente.

  Anonimno 05.07.2014 ob 23:32
 • ,-Tomaž Vovko je neprecenljiv strokovnjak in diagnostik, saj je mojemu sinu rešil življenje, medtem ko pred tem štirje zdravniki splošna,, zdravnici na Krku in Reki kjer so mu samo izmerili temperaturo, niso prepoznali simptome pljučne embolije¸,prav tako pa tudi na urgenci ukc,kjer so ga poslali domov,kljub temu, da je imel hudo bolečino v prsih in težko dihanje in da je povedal, da živi sam.. Tu bi se rada zahvalila dr. Vovku za pravilno diagnozo, s katero je sinu rešil življenje.

  Nada Naranđa 03.09.2014 ob 12:32
 • najboljši zdravnik--hvala

  silvo.c 19.07.2014 ob 22:25
 • lahko samo rečem hvala ti dr.vovko-silvo

  silvo cestnik 26.09.2013 ob 23:16
 • sem pacient dr. voukota in lahko rečem da takšnega zdravnika nebom nikoli več srečal hvala ti doktor te spoštujem kot drugega očeta.takih zdravnikov kot ste vi ni vsaj za mene in se vam iskreno zavahvajujem kot vsem medicinskim sestram ki so me negovale---- pacient--SILVO

  CESTNIK SILVO 26.09.2013 ob 23:01
 • Vse pohvale dr. Vovku, za strokovni aspekt njegovega dela, kot tudi za človeški pristop pacientu! Resnično smo več kot zadovoljni. Hvala za vašo pomoč, dr. Vovko!

  Anonimno 30.08.2016 ob 19:27
 • Pet zvezdic je premalo za tega zdravnika. Odprt, pripravljen na pogovor, zna razložiti vso terapijo, posege in morebitne dodatne stvari. In to tako da razumemo tudi mi, ki nismo študirali medicine. Vse malo začini z humorjem, da dejansko lažje zadihaš in je svet lepši. Taksnih diamantov med zdravniki tezko najdes in me je prav strah, da bi ga slovenski zdravstveni sistem pokvaril.

  13 4
  Anonimno 12.12.2019 ob 8:10

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.