No-image
Povprečna ocena: 4.2
4.2
3 ocene

dr. med. Viktor Švigelj

SpecializacijaIntenzivna medicina, Nevrologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Opis

UKC Ljubljana SPS Nevrološka klinika KO za nevrologijo
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

  • Ne najdemo besed za njegov izjemen trud, požrtvovalnost, predvsem pa čas, ki ga nameni bolnikom in tudi pripravljenost pomagati tudi svojcem, ki so v izjemni stiski. Na intenzivnem oddelku nevrološke klinike nam je edini v vseh dneh zdravljenja znal razložiti in odgovoriti na vsa naša vprašanja, enostavno, razumevajoče. Zaradi tega smo dobili občutek varnosti in zaupanja. Enako mnenje smo slišali tudi v čakalnici pred intenzivno, od drugih, ki so imeli svoje sorodnike v intenzivni, ki so imeli težko bolezen.

    Anonimno 18.04.2013 ob 23:27
  • Na oddelku intenzivne terapije Nevrološke klinike v Ljubljani, je v času bivanja in terapije mojega očeta ob potrjenem Guillain Barre sindromu, postala zdravnica specialistka Simona Šteblaj njegova zdravnica. Dnevno je zdravljenje ter potek bolezni spremljal prim.mag. Viktor Švigelj, dr.med.. Zna se približati pacientu, ga pomiriti, se z njim odkrito pogovoriti. Prav tako ima korekten pristop do svojcev in je vedno dosegljiv. Še eden od zdravnikov Nevrološke klinike- intenzivna terapija, ki je res zdravnik in človek z velikim srcem, z znanjem ter izredno z požrtvovalnostjo!

    Polona Zajc 04.03.2015 ob 7:39
  • Dela se vseved, veliko govori in sprašuje tudi za mene nepomembne osebne stvari, poudarja svojo pomembnost. Nisem imela dobrega občutka.

    Anonimno 25.11.2013 ob 18:49

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.