Medium_david_neubauer
Povprečna ocena: 4.7
4.7
9 ocen

dr. med. David Neubauer

SpecializacijaOtroška nevrologija, Pediatrija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana

Kontakt

Telefon+386 (0)1 522 92 73
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 10 mnenj

 • Z otrokom se pri dr. Neubauerju zdravimo že več let. Izredno dober in strokoven zdravnik, kot oseba pa izredno dostopen in vedno pripravljen poslušati tudi izkušnje staršev.

  Anonimno 11.04.2012 ob 12:00
 • Osebno mi kot družina, ki se moj sin zdravi pri prof. dr. Neubauerju smo izredno zadovoljni in moj sin z veseljem se vrača k prof. dr. Neubauerju. Postala sta velika prijatelja tako ima rad imenovanega zdravnika, da še nikoli ni imel tako rad katerega od zdravnikov. Mojega sina zelo dobro in uspešno zdravi. Vedno je pripravljen prisluhniti nam staršem in tudi otroku, to mi je zelo všeč pri imenovanem zdravniku. Takšnih zdravnikov bi morali imeti več kot je prof. dr. Neubauer. Zelo mi je všeč, da je človek popolnoma preprost, da se lahko zmeniš z imenovanim zdravnikom karkoli želiš, ni takšen zdravnik, kot so nekateri vzvišeni pa je pro. dr. Neubauer tudi višji svetnik. Vse dobro mu želim in da ostane tako dobrega in širokega srca kot ga ima. Družina Beržan iz Kopra

  Radojka Beržan 24.10.2014 ob 10:38
 • Kot predstojnik oddelka me je zelo razočaral, ko bi lahko pomagal. Naš primer sta si v rokavicah podajala z drugim zdravnikom. Ni uspel odreagirati kot vodja in postaviti stvari na svoje mesto.

  Anonimno 02.04.2013 ob 10:09
 • Lep pozdrav! Sem obupana mati ,ki je na božični večer 13letni sin dobil 1napat epileptični.Peljali so ga z rešilcem v celjsko bolnišnico,kar je ostal 4dni termu dali zdravilo kepro.Midva sva morala zdravilo po jačevati,potem se je epileptični napad ponovil čez 7dni stem da sva imela 500zjutraj 500 zvečer.0d 3razreda je pomikaval z glavo ter bil za sekunde odsoten,,predno je bil napat je velikokrat pomigal z glavo oziroma kar naprej dokler ga ni vrglo po tleh in začelo zvijati glavo ter roke,....prvi napat je trajal 5minut drugi pa celo 10minut,...dost žalostno je da otoka in mene niso prej jemali resno,tudi mene ne dokler se ni to zgodilo,pa še zdaj mislim da vse prelahko jemljejo...Pozdrav Ravnikar .Maček

  78 32
  ana maček 11.01.2017 ob 9:15
 • Strokoven, odziven, človeški, pripravljen poslušati tudi druge izkušnje in za nas zagotovo najboljši nevrolog za pediatrijo v Sloveniji.

  Anonimno 19.03.2015 ob 12:14
 • Prof,Neubauer je preprosto CLOVEK s velikim srcem.Mislim da ni takega strokovnjaka v Sloveniji...

  kalač senada 01.03.2016 ob 13:16
 • Izreden specialist, predvem pa Človek z veliko začetniko, ki si tako za starše kot tudi za otroka vzame čas, preden poda diagnozo. Če že moram z otrokom k kakšnemu specialističnemu zdravniku si želim samo takšne obravnave kot smo jo bili deležni pri dr. Neubauer-ju!!!

  Anonimno 28.10.2013 ob 21:52
 • eden izmed redkih zdravnikov z velikim SRCEM. mislim,da je edini pošten strokovnjak v Sloveniji.

  44 28
  Anonimno 26.08.2017 ob 22:57
 • Z otrokom se pri dr. Neubauerju zdravimo že več let. Izredno dober in strokoven zdravnik, kot oseba pa izredno dostopen in vedno pripravljen poslušati tudi izkušnje staršev.

  Anonimno 11.04.2012 ob 12:00
 • Hči je pri starosti 2 leti utrpela možgansko kap. V tednu hospitalizacije po dogodku je imela ogromno preiskav in veliko tudi v času po hospitalizaciji. Pri tem smo se srečevali s številnim medicinskim osebjem. Izkušnje z zdravniki, terpevti in medicinskimi tehniki so zelo različne, tudi grenke, med vsemi pa želim izpostaviti pozitivne izkušnje s prof. Davidom Neubauerjem. Je človek in zdravnik z velikima začetnicama. Dogodek kapi nam je odprl strahove in postavljal vprašanja...prof. Neubauer za ta vprašanja vedno najde čas.Prof. Neubauer je prijazen, dostopen, preudaren, hitro odziven, strokoven. Je človek in zdravnik, ki mu je lahko zaupati. In to meni kot mami pomeni zelo veliko.

  55 48
  nuša 01.03.2017 ob 18:10

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.